Toebehoren Weidepalen

Om jouw weide te omheinen heb je soms meer nodig dan enkel de palen en de draad of liggers. Alle handige extra’s voor jouw weide vind je in deze categorie: grondboren, postsavers en alles om bomen te ondersteunen. Dit lijken soms wat overbodige luxes, maar ze maken de plaatsing van het hele project wel veel gemakkelijker, zeker de grondboren. En sommige van deze extra stappen hebben een belangrijke invloed op de duurzaamheid van je volledige tuinproject.

Meer weten?

Meer weten?

Wat heb je nog nodig om een weide te omheinen?

De producten uit deze categorie zijn niet allemaal verplicht bij het plaatsen van jouw weide, maar ze kunnen alles wel een stuk gemakkelijker maken. Zo hebben we allereerst de postsavers, wat een extra beschermlaagje is aan de basis van de paal. Die houdt insecten, schimmels, bacteriën, mineralen en vocht af aan de basis van de paal. Dit kan de duurzaamheid enorm verhogen en vermijdt rotting!

 

Daarnaast hebben we verschillende extra’s om een boom te beschermen en te ondersteunen. Dit zijn flexibele boombanden, gespen en verstelbare boombinders. Zo zorg je dat de bomen in je tuin of weide mooi recht groeien.

 

Ten slotte bevat deze categorie ook wat gereedschap en bevestigingsmaterialen voor de effectieve plaatsing van jouw weideomheining. Zo heb je een betonboor om de putten in de aarde te graven en krammen om schapendraad of ursusdraad stevig te bevestigen.


Kortom, neem zeker eens een kijkje binnen deze categorie en zorg dat jouw project nog zo veel vlotter gaat en dat je er nog langer van kan genieten.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Weidepalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving