Zelf een tuinhuis bouwen? Een fluitje van een cent!

Inleiding  •  Vincent  •  Boudewijn  •  Hugo  •  Olaf  •  Zelf aan de slag?

Inleiding

Nu de zon plaats heeft geruimd voor regenbuien, wil je natuurlijk dat je fiets, je grasmaaier of je barbecue droog staat. Je kan opteren om deze zaken in je garage te zetten, maar is er dan wel nog genoeg plaats voor je auto of, belangrijker, je pingpongtafel? Nee, wat jij nodig hebt is een tuinhuis! 

Maar nu hoor ik je denken: dat valt inderdaad heel goed mee, maar als ik dat moet laten plaatsen, ben ik toch handenvol geld kwijt. Wel, nee, helemaal niet! Deze tuinhuisjes komen in zelfbouwpakketjes: de wanden zijn voorgemaakt waardoor je ze enkel nog tegen elkaar moet vijzen en het dak erop plaatsen en klaar is kees! Met de gemakkelijke instructies die bij het pakket zitten, is zo'n tuinhuis bouwen niet moeilijker dan een IKEA-kastje ineen steken.

Overtuigd dat dit jou zal lukken? Goed! Laten we dan de perfecte match met je tuin vinden.

Vincent

Voor wie niet veel plaats over heeft of niet veel moet opbergen, kan misschien wel in Tuinhuis Vincent zijn goesting vinden. Met een breedte van 180 centimeter en een diepte van 135 centimeter is deze compact, maar toch groot genoeg om van alles in op te bergen. Aan de zachte prijs van 399,95 euro is Vincent een zeer budgetvriendelijke oplossing.

Boudewijn

Een tikje groter (180x180) is Tuinhuis Boudewijn. Deze heeft ongeveer hetzelfde, tijdloze design, maar is voorzien van een raampje aan de zijkant. Net als de andere tuinhuizen is deze opgebouwd uit grenenhout dat geïmpregneerd werd. Door deze impregnatie wordt het hout veel duurzamer en minder nerveus. Velen vinden dan ook dat deze houtsoort ideaal is voor een tuinhuis.

Hugo

Het kingsize model met een breedte van 225 centimeter en een diepte van 225 centimeter uit ons aanbod is het Tuinhuis Hugo. Hier kan je heel veel in kwijt: je koersfiets, je mountainbike, je stadsfiets, de fietsen van je kinderen, de fietsen van je partner, je twee barbecues, je zitmaaier, je voetbalgoals, je petanque set, je gereedschapskist, je elektrische step en wie weet is er dan nog een plekje voor een emmer of drie. Groot in oppervlak en toch even makkelijk te bouwen. Dus plaats genoeg in je tuin? Ga dan gewoon voor 'den Hugo'.

Olaf

Geen fan van het puntdak/zadeldak van bovenstaande drie? Dan heb ik gelukkig nog het Tuinhuis Olaf, met schuin dak voor je in de aanbieding. Een heel simpel design, heel simpel op te bouwen en met zijn vier vierkante meter groot genoeg om heel wat in op te bergen.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving