Inleiding

Er zijn duizend-en-een mogelijkheden om meer tijd door te brengen in je tuin. Zo kan je elk seizoen genieten van het buitenleven.

Grote ramen naar buiten toe

Kies voor hoge en lange schuiframen die verwerkt zitten in de vloer. Hierdoor ontstaat er een minder claustrofobisch effect en lijken de ruimtes binnen veel opener. Doordat er geen drempel is van binnen naar buiten zal je ook sneller de stap naar buiten zetten. In de zomer kan je deze ramen altijd open zetten waardoor binnen buiten wordt en buiten binnen.

Ook de vloer naar buiten

Dit open effect kan je nog vergroten door jouw vloer binnen door te trekken naar buiten. Denk maar aan blauwe steen. Deze natuursteensoort, en vele andere, kan je zowel binnen als buiten aanleggen dus waarom deze lijn niet gewoon doortrekken? Je zult zien dat je een prachtige effect zal bekomen.

Een gestroomlijnd geheel

Door dezelfde stijl van wonen aan te houden in jouw exterieur zal je je ook meer op je gemak voelen buiten. Creëer dezelfde sfeer en geniet van het buitenleven.

Een prachtige overkapping

Tuinoverkappingen zijn aan een enorme opmars bezig. Ze zorgen niet alleen voor sfeer, ze stralen ook rust uit en beschermen je tegen weer en wind. Als je ze toch te open vindt, kan je ze gedeeltelijk of volledig bezetten met gevelbekleding naar keuze. Onder de overkapping kan je jouw lievelingsmeubelen plaatsen of wat dacht je van een hottub?

Een natuurlijke gevel

Werk jouw gevel af met natuurlijke materialen. Een gevel uit natuursteen ziet er wat robuuster uit, terwijl houten gevelbekleding jouw woning dan weer een warm uiterlijk zal geven. Door dit prachtige uiterlijk van je huis zal je met plezier buiten genieten van het knappe uitzicht.

Heeft deze pagina je geholpen?
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving