Tuinhuis 3x3 meter

Nee, in deze huisjes wonen geen kaboutertjes, al zou je dat wel kunnen denken! Deze tuinhuizen zijn beperkt in oppervlakte, wat perfect is voor een kleine (stads)tuin of als je maar weinig tuinspullen wilt opbergen. Kies je voor een landelijk model uit blokhutplanken, of liever een modern tuinhuis met een strakke uitstraling? Kortom, zorg dat jouw kaboutertjes en tuinspullen trots zijn op hun nieuwe thuis!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn deze 3 x 3 tuinhuizen zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom zo veel klussers kiezen voor de tuinhuizen van 3 x 3. Tuinliefhebbers houden liever zo veel mogelijk plaats vrij voor bloeiende bloemenperken, voor plekjes om te genieten of waar ze de moestuin kunnen plaatsen. Daarom maken ze hun tuinhuis zo klein mogelijk, zodat het meest essentiële materiaal wel opgeruimd staat en toch niet afdoet aan de uitstraling van hun tuin.

Sommige bewoners hebben ook niet zo veel plek in de tuin. Denk maar aan de stadstuintjes of wanneer je tuin al wordt ingenomen door bomen, planten en andere spullen. Dan is een kleiner tuinhuis dus ideaal!

Welk 3 x 3 tuinhuis past het best bij jouw tuin?

Zoals je kan zien hebben we verschillende modellen van deze tuinhuisjes in ons assortiment. Enerzijds hebben we de tuinbergingen met een plat dak en een strak karakter, wat natuurlijk het best past in een moderne tuinomgeving. Werk ze af met moderne elementen, zoals een stalen raam en deur of verlichting. Daarnaast is een landelijk tuinhuis ook een optie, zoals de blokhut modellen met een klassiek, gepunt dak.

Wil je toch de uitstraling van jouw tuinhuis zelf bepalen? Dan hebben we ook gebintes: de ideale basis waar je zelf de gevelbekleding, dakafwerking, ramen en deuren kan voorzien. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een bijgebouw dat perfect past binnen jouw tuin.

Zijn deze 3 x 3 tuinhuisjes makkelijk op te bouwen?

Ja, deze tuinhuisjes zijn niet alleen klein, maar ook het opbouwen zal je een kleine moeite kosten. Bij elk pakket krijg je alle nodige materialen die op de juiste afmetingen zijn afgewerkt. Bovendien krijg je altijd een handig bouwplannetje en een overzichtelijke handleiding, zodat je weet wat je te doen staat. 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze tuinhuis 3x3 meter? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving