Kandla (Grey) Platines

Met veel gelach lopen we samen de duinen op, het strandzand in onze schoenen. De ondergaande zon op de achtergrond. De laatste zonnestralen doen goed op onze huid, terwijl een zeebriesje ons koel houdt. En dan komt de climax van de avond: we gaan dichter bij elkaar staan, ik verzamel wat zand in mijn handen en fluister zacht in je oor: “Wist je dat kandla platines worden gemaakt uit hetzelfde soort zand onder hoge druk in de aardkorst?” Wat een romantisch moment, wanneer we beiden smoorverliefd worden op de kracht van kandla platines!

Meer weten?

Meer weten?

Waar komen de kandla platines vandaan?

Kandla platines worden oorspronkelijk gewonnen in India. Dit is een zandsteensoort, wat dus betekent dat elke steen doorheen duizenden jaren wordt gevormd door samengeperste zand. Dit hele proces gebeurt onder hoge druk en hete temperaturen, wat resulteert in een steen met een hardheid van 3 op de schaal van Mohs. Kortom, kandla platines staan garant voor een sterke, duurzame en unieke Indische steen voor jouw projecten.


Welke uitstraling hebben de kandla platines?

De kandla platines hebben een natuurlijke oneven structuur, waardoor ze de perfecte natuurlijke toets geven aan jouw woning en tuinomgeving. Bovendien kan je genieten van een mooie kleurschakering tussen grijs, bruin en zelfs roodbruin, afhankelijk van welke steen je kiest. Op die manier heeft elke steen zijn eigen karakter en uitstraling.


Waar kan je deze kandla platines voor gebruiken?

In eerste instantie kan je natuurlijk denken aan een prachtig stenen terras, maar je kan ze ook voor zo veel andere projecten gebruiken. Denk ook aan een tuinpad naar het tuinhuis of rond een bijgebouw. Of kan jouw woning wel een nieuwe oprit gebruiken? Voor al deze projecten zijn deze stijlvolle kandla platines ideaal!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze kandla (Grey) Platines? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving