Review: EXZO-klanten over de service en de doe-het-zelfervaring

Inleiding

Joachim en Delphine realiseerden een landelijk tuinhuis in Siberische lariks en douglas. Ze zijn trots op het resultaat, en op het werk dat ze samen als koppel hebben verzet. Vooraleer ze echter de eerste balk konden rechtzetten, haalden ze eerst hun materiaal bij EXZO. Ze kwamen advies inwinnen over de keuze van het hout en kregen tips voor de plaatsing. Bovendien is geen van beide een professionele klusser en was dit dus hun eerste grote doe-het-zelfproject. Joachim vertelt ons hoe is de ervaring met EXZO en met het doe-het-zelven is verlopen.

Video

100% goede service en transparantie voor de klanten, dat is waar veel bedrijven naar streven. Maar maakt EXZO dat eigenlijk wel waar? We vroegen het in alle eerlijkheid aan Joachim, een van onze klanten die doe-het-zelver is.

Bekijk de volledige reportage van Joachim Bekijk de tuinhuizen

De service van EXZO

Joachim en Delphine kwamen bij EXZO terecht voor hun materiaal na goede ervaringen in het verleden. Zo kochten ze eerder al tuinschermen in gevlochten hazelaar en terrastegels in natuursteen, twee dingen die ook goed binnen hun landelijke tuinstijl passen. Nadat ze hun tuinhuisidee en -ontwerp af hadden, vergeleek Joachim enkele houthandels en leveranciers. Het leek hem uiteindelijk logisch om terug naar EXZO te stappen. Vooral de kwalitatieve materialen en de goede service trok het koppel over de streep.

Wanneer ze naar de showroom gingen, kregen ze daar telkens goed advies en keuzehulp. Ze konden hun ideeën en project samen met de medewerkers bespreken en alle mogelijkheden van constructie tot materiaalkeuze doornemen. En dat allemaal op een persoonlijke manier. Zo hadden ze er zonder de hulp van de specialisten bijvoorbeeld niet zelf aan gedacht om hun constructie te realiseren met opstaande kepers in plaats van sokkels. Dat geeft nu een verfrissende, vernieuwende look aan hun tuinhuis.

De keuze voor EXZO was ook deels te danken aan de grote aanwezige voorraad en snelle beschikbaarheid van de materialen. Waar Joachim bij andere houthandels soms weken moest wachten, kon hij bij EXZO gewoon langskomen en bijna onmiddellijk mee naar huis nemen wat hij nodig had.

Joachim en Delphine hebben gemerkt dat alle EXZO-werknemers specialisten zijn in hun vak. Bovendien beleven ze duidelijk plezier aan hun werk. Ook de service na verkoop verliep feilloos en vlot. Het echtpaar geeft EXZO dan ook een mooie 9/10 voor kwaliteit en service!

Terugblik en doe-het-zelftips

Het koppel kijkt met een positieve blik terug op hun realisatie. Ze vonden het leuk om alles samen te doen als koppel en halen veel voldoening uit het doe-het-zelven. Ze vonden het denk- en puzzelwerk op voorhand en de berekeningen ook fijn, en geven daarbij als tip mee om altijd zo’n 5 tot 10% extra te berekenen in de hoeveelheid materiaal. Op die manier zijn kleine foutjes toegestaan. Joachim vindt doe-het-zelven een leuke afwisseling met zijn bureaubaan en raadt iedereen aan om zelf aan de slag te gaan met je projecten. Met een beetje gezond verstand, een linker- en een rechterhand, het juiste advies en een goede ondersteuning kan iedereen doe-het-zelven!

Joachim en Delphine zijn erg bescheiden over hun prachtige realisatie, maar zijn zeker en vast trots op hun werk!

Wil je weten hoe Joachim en Delphine hun landelijk tuinhuis hebben gebouwd? Lees het hier!

Joachim
Wij kozen vooral voor EXZO door de aanwezigheid van alle materialen en de snelle levering. Bij andere doe-het-zelf zaken moesten we vaak weken wachten, maar bij EXZO was alles direct beschikbaar.
9.0/10
Bancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving