Graniet Tegels

De naam ‘graniet’ klinkt je vast bekend in de oren. Het is een erg populaire steensoort, want je ziet ze niet alleen terug bij terrassen, maar ook in keukens en andere ruimtes binnenin de woning. En als mensen ze al binnenshuis willen, dan kan dat alleen maar betekenen dat het wel heel goed materiaal is. Geniet van graniet, want hoe graag je het wel niet wilt, ontdek je maar van zodra je het zelf allemaal ziet. 

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zijn graniet tegels zo populair?

Graniet is een echte klassieker als het gaat om tegels in de tuin, maar ze zijn allesbehalve oubollig! De tegels worden duizenden jaren gevormd in de kern van de aarde door een stollingsproces. Dit gesteente wordt vooral gekenmerkt door de korrelige structuur wat je ook ziet aan het oppervlak. Je zal ook zien dat deze tegels letterlijk glinsteren in de zon, waardoor het hele terras echt werkelijk straalt!

 

Elke steen heeft een eigen karakter: de kleur, textuur, patroon en patine verschilt van steen tot steen, zodat je hele vloer een uniek uiterlijk krijgt.

 

Er zijn ook heel wat voordelen ten opzichte van een houten terras. Zo heb je aan een graniet terras geen onderhoud, kan je alles heel gemakkelijk afborstelen en zal dit soort terras niet vergrijzen of van kleur veranderen na verloop van tijd. Een stevig, stabiel oppervlak waar nog vele herinneringen zullen worden gemaakt!


Hoe plaats je deze tegels uit graniet?

Een tegel uit graniet is eigenlijk makkelijk om vast te leggen. Je kan verschillende middelen gebruiken om de tegels aan jouw terras vast te kleven, met een specifieke lijm voor tegels of met een sterke mortel. Vervolgens zal je nog de voegen afdichten met een zand of met een voegmengsel. En klaar is kees!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze graniet Tegels? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving