Meer weten?

Wat zijn de voordelen van grote sierkeien?

Sierkeien zijn een heel eenvoudige maar efficiënte manier om jouw tuin een extra toets te geven. Ze zijn beschikbaar ik zo veel groottes, vormen en kleuren, dat je zeker wel een gesteente vindt die perfect past bij jouw tuinstijl. Een witte sierkei voor een moderne tuin? Of heb je liever de rustieke, roestbruine stenen? Hoe dan ook heb je er geen onderhoud aan, plaatst ze gemakkelijk in de tuin en afhankelijk van de gekozen steensoort zijn ze ook nog budgetvriendelijk!

 

Naast het esthetische voordeel voor jouw tuin, zien we ook heel wat voordelen voor de afwatering van regenwater. Zo zorg je voor wat verharding in de tuin, zonder regenwater tegen te houden. Zo kan al dat vocht nog naar beneden druppelen en het grondwater op peil houden.

 

Waar kan je deze sierkeien nog voor gebruiken?

Deze sierkeien rekenen wij dan wel als een manier om jouw terras aan te kleden, maar toch zijn er andere manieren om ze in jouw tuin te verwerken. Zo gebruiken veel klussers deze stenen om bijvoorbeeld steenkorven op te vullen. Of wat dacht je van een stukje op de grond met een fontein? Een paadje van het terras naar de lounge? Er zijn zo veel mogelijkheden om deze grote stenen te verwerken in jouw tuinproject, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze sierkeien? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving