PRIMA tuinhuizen

Een nieuw tuinhuis, dat zou Prima zijn. Maar deze tuinhuizen zijn meer dan enkel Prima! Ze zijn heel gemakkelijk in constructie, zien er bijzonder stijlvol uit en hebben een volledige, houten buitenkant. En je schroeven of nagels, die mag je achterwege laten voor deze projecten. Alles schuift vlotjes in elkaar en blijft stevig door weer en wind. Zo zie je maar dat een tuinhuis méér dan enkel prima is.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een tuinhuis van het Prima-model?

Er zijn verschillende voordelen aan een tuinhuis met het Prima-systeem. Eerst en vooral is de opbouw bijzonder eenvoudig: alle onderdelen schuiven in elkaar en blijven stevig in elkaar zitten. Prima tuinhuizen zijn bovendien elegant afgewerkt, met verfijnde hoekprofielen. Het volledige bijgebouw wordt gemaakt uit onbehandeld vurenhout en kan je dus zelf nog kleuren met een houtolie, beits of verf.

Zoals je kan zien zijn is dit model ook verkrijgbaar in verschillende uitstralingen en afwerkingen. Van landelijk tot modern, met een plat of een gepunt dak. Van klein naar groot, met of zonder overkapping, enkele of dubbele deuren, en zo voorts! Zo kan je een tuinhuis kiezen dat perfect aan je verlangen voldoet en past in kleine en grote tuinen.

Hoe worden Prima tuinhuizen gebouwd?

Een Prima-tuinhuis is heel gemakkelijk op te bouwen. Alle nodige materialen komen in een handig pakket en ze schuiven ook vlotjes in elkaar. Eerst construeer je de wanden door de horizontale dwarsbalken op elkaar te stapelen. Vervolgens klik je de wanden vast in houten hoekprofielen, die aan de binnenkant zijn versterkt met metaal. Laat schroeven en spijkers maar achterwege. Volg gewoon het bijgeleverde stappenplan en alles komt goed!

Ben je een beginnende klusser of een ervaren doe-het-zelver? Voor deze tuinhuizen maakt dat geen verschil, want iedereen kan dit project wel aanvatten!

Kunnen Prima tuinhuizen op maat worden gemaakt?

Al onze Prima tuinhuizen kunnen gerust op maat worden gemaakt. Meestal zijn ze verkrijgbaar in de standaard afmetingen, maar als jouw favoriet model nu net niet past in je tuin, dan kunnen we het tuinhuis wel aanpassen naar jouw wens.

Toch zijn hier enkele beperkingen. Zo kan zowel de breedte als de lengte niet groter gaan dan 480 centimeter. Bovendien kan je bij de keuze van de grootte enkel verspringen per 60 centimeter. Exact op de centimeter kunnen we dus niet werken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pRIMA tuinhuizen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving