Leisteen Tegels

 Alles in de tuin moet van een leien dakje lopen en gelukkig helpen deze leistenen tegels daar heel veel bij! Deze tegels hebben een bepaalde gelaagdheid, maar toch een egaal, glad oppervlak. Dit maakt jouw terras heel gemakkelijk om op te lopen, fietsen, barbecueën en elke andere activiteit in jouw tuin. Zo zie je maar dat leisteen bijdraagt aan een levendige woning met eeuwen aan herinneringen!

Meer weten?

Meer weten?

Waar komt leisteen vandaan?

Leisteen wordt oorspronkelijk gemaakt uit klei dat diep onder de grond onder hoge druk en temperatuur wordt samengeperst. Dit verklaart ook het kleine reliëf in het oppervlak van deze stenen. Na eeuwen krijg je zo een oersterk gesteente dat tegen elke temperatuur en weersomstandigheid kan in jouw tuin!

 

Welke uitstraling hebben deze leistenen tegels?

Leisteen wordt gekenmerkt door de grijze kleur en het mooie oppervlak. In tegenstelling tot de Belgische blauwsteen met de witte spikkels en kleurenovergangen, krijg je bij de leisteen wel een oppervlak met een egale grijze kleur. Dit geheel past echt perfect binnen een moderne sfeer, waar deze kleuren ook prominent naar voor komen. Toch geven ze een tikje natuurlijke flair aan je tuin met het lichte reliëf.

 

Waar kan je deze tegels voor gebruiken?

Deze tegels zijn natuurlijk erg geschikt om een terras of tuinpad mee aan te leggen in de tuin. Maar wist je dat ze ook perfect zijn als dakbekleding? Ja, die uitdrukking “van een leien dakje lopen” klopt dus wel echt!

 

Maar dit soort steen kan je niet voor alle projecten gebruiken. Zo raden we ze niet aan bij bijvoorbeeld een oprit, omdat de steen het continue zware gewicht van een auto niet zou aankunnen en uiteindelijk en twee barst. Dit heeft niets te maken met de kwaliteit van de stenen, maar gewoon met de toepassing waarvoor deze tegels worden gemaakt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze leisteen Tegels? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving