EXZO

Leon Bekaertlaan 3 E

9880 Aalter

Ma-vrij: 9:00 tot 17:00
Za: 9:00 - 12:00
Zo: gesloten

Onze missie

Onze missie

EXZO is een jonge en dynamische hout- en bouwhandel die jou als doe-het-zelver op alle mogelijke manieren wil bijstaan met raad en daad. Onze prioriteit? Je begeleiden om je een geslaagd project te bezorgen waar je trots op kan zijn. We gaan dan ook steeds op een zorgvuldige manier te werk. Eerst en vooral bieden wij je de meest uiteenlopende hout-en bouwmaterialen aan om je van een zo ruim mogelijke keuze te voorzien. Wij nodigen je hierbij uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Aalter, of onze producten te bekijken op al onze websites. We streven steeds naar een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij staan namelijk zelf aan de bron van het materiaal en beperken de relaties met het aantal tussenhandelaars zoveel mogelijk. Zo kunnen we de prijs drukken en je gedetailleerde informatie over het product verschaffen.

Geen fan van te hoog oplopende facturen? Aannemers die niet van hun woord zijn? Termijnen die steeds opschuiven? Met onze zorg en ondersteuning realiseer je als doe-het-zelver zonder problemen een prachtig resultaat. Heb je vragen omtrent de plaatsing van een project of montage? Geen nood, wij staan steeds klaar om je te helpen. Ons team werkte hierbij een handleiding uit zodat jij stapsgewijs met handige tips van de vakman aan de slag kan. Kortom, bespaar jezelf de plaatsingskosten eb werk alles uit op eigen tempo en volgens de hoogste afwerkingsgraad. Ons devies: wat je zelf doet doe je beter.

Om je op weg te helpen om de juiste keuzes te maken, kan je ons telefonisch bereiken, ben je welkom in ons magazijn om het materiaal te bekijken. We werken tegenwoordig met geschreven handleidingen die je op weg zullen helpen om de juiste keuzes te maken, maar ook met videomateriaal. Tot slot vind je op onze sociale mediakanalen nieuws, updates, tips en prachtige realisaties van onze klanten.

Sta je al te popelen om in gang te schieten? Alvast één advies: join the EXZO-community en laat je onderdompelen in ons uniek doe-het-zelfconcept!

Tot snel,
Het EXZO-team

Onze missie