Clips en schroeven

Of je jouw terras nu vormgeeft met hout of composiet, de terrasplanken moeten stevig worden bevestigd aan de ondergrond. Er bestaan verschillende methoden om een terrasplank vast te schroeven, sommige al wat meer onzichtbaar dan andere.

...
Meer weten?

Meer weten?

Welke mogelijkheden heb je om jouw terras te bevestigen?

Er zijn heel wat opties voor het bevestigen van jouw terras, zowel onzichtbaar als zichtbaar. Clips, Sol-A-Sticks en RVS schroeven zijn een aantal voorbeelden hiervan. Maar wanneer kies je welke bevestiging?

Zoals je kan zien zijn er een aantal clips in ons assortiment. Deze clips vergemakkelijken de plaatsing van jouw terras en zorgen voor een onzichtbare bevestiging. Als jouw terrasplanken een zijwaartse groef hebben dan kan je ze bevestigen met clips. Let op, verschillende planken hebben andere clips nodig. Ze passen namelijk als puzzelstukjes in elkaar. Bij elke plank staat de juist clip vermeld. Geen zorgen, alle nodige INOX schroeven zijn hierbij inbegrepen.

Heeft jouw gekozen terrasplank geen zijwaartse groef en zijn clips dus geen optie? Dan heb je twee andere mogelijkheden: een Sol-A-Stick of RVS schroeven.

De Sol-A-Stick is een latje gemaakt uit pvc, dat je onderaan de terrasplank schroeft. Wanneer je de plank vervolgens wilt bevestigen aan de onderstructuur, steekt de Sol-A-Stick een stukje uit waar je de schroeven aan kan bevestigen.

De tweede optie zijn RVS schroeven. RVS staat voor Roest Vast Staal en betekent dus dat het metaal niet gaat roesten na een hevige regenval. Hiermee voorkom je roestplekken. Gebruik deze schroeven ook om terrasplanken van bovenaf in het oppervlak te schroeven. Bij deze methode zijn de schroefkoppen nog zichtbaar. Wil je deze toch liever verstoppen? Gebruik dan pluggen en je hoeft die schroefkoppen nooit meer te zien!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze clips en schroeven? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving