Toebehoren Terras

Een zomers terras, daar horen natuurlijke de juiste toebehoren bij! Dit verbetert niet alleen de uitstraling van je project, maar ook de duurzaamheid kan enorm verbeteren. Kies nu uit verschillende bevestigingsmaterialen, reinigingsproducten, plinten, zwembadboorden en alle accessoires voor jouw Traumgarten terras.

...
Meer weten?

Meer weten?

Uit welke bevestigingsmaterialen voor mijn terras kan ik kiezen?

Over het algemeen kan je kiezen voor twee verschillende soorten bevestigingen voor jouw terrasplanken. Zo zijn sommige planken te bevestigen met clips, waardoor ze nagenoeg onzichtbaar zijn. Wij vermelden ook welke clips passen bij welke plank, want ze zijn niet allemaal hetzelfde. Ze passen als puzzelstukjes in elkaar.

Een onzichtbare clip is echter niet altijd een optie: soms moeten de terrasplanken langs bovenaan worden bevestigd met schroeven. Dan kies je best voor schroeven uit roestvrij staal. De schroefkoppen kan je ook verstoppen met hardhouten pluggen: met de boorset installeer je ze gemakkelijk voor een nagenoeg feilloos terras.

Kan ik mijn terras ook verder afwerken?

Ja! Wij bieden ook verschillende producten aan om jouw terras prachtig af te werken. Enerzijds hebben we de plinten, waarmee je een stenen terras mooi afwerkt langs de rand. Dit is ook een stevig opstapje naar je tuin.

Daarnaast kan je ook jouw zwembad mooi afwerken langs de randen met een stenen zwembadboord. Kies de juiste steensoort met een prachtig oppervlak en duik in een luxueuze zomer.

Kan ik mijn terras onderhouden met reinigingsproducten?

Naast de verschillende bevestigingsmaterialen hebben we ook professionele onderhoudsproducten in ons assortiment. Zowel stenen als houten terrassen kan je gemakkelijk onderhouden met deze reinigingsproducten. De roestomvormer verwijdert roest uit terrassen van steen of kunststof. Op die manier kan je nog veel meer zomers genieten van dat stijlvolle terras.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Terras? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving