Meer weten?

Waarom zijn getrommelde klinkers zo populair?

Vele klussers zijn grote fan van de getrommelde klinkers en dat is ook logisch. Ze hebben die warme charmante kleur en toch die ruwheid van natuurlijke stenen. Zo geven ze jouw woning en project een natuurlijke flair, wat ook past bij andere bruintinten in de tuin. Vele kiezen dan ook deze stenen om mooi te combineren met natuurlijke bloemenpracht, een pergola en houten tuinmeubels. Echt een rustiek pareltje!  

 

Hoe zijn getrommelde klinkers afgewerkt?

Heb jij al eens gehoord van de techniek om klinkers te trommelen? Zo gaan we tegels in een draaiende trommel plaatsen dat gevuld is met harde kiezelsteentjes. Al die kiezelsteentjes botsen met de tegel, waardoor je een verouderd uiterlijk krijgt. Aangezien deze afwerking ook volledig spontaan gebeurt, krijg je een volledig unieke bestrating voor jouw tuin. Deze tegels hebben zo een leuke textuur, wat perfect past binnen een landelijke tuinomgeving.


In welke verbanden kan je de getrommelde klinkers leggen?

Getrommelde klinkers kan je in verschillende verbanden leggen. Hier zie je vooral voorbeelden van een halfsteenverband, wat je misschien doet denken aan een bakstenen muur. Maar je kan ook kiezen voor een visgraatverband of een elleboogverband, waarmee je meer hoeken en een bepaalde dynamiek krijgt. Of liever een vlechtverband? Kortom, er zijn tal van verbanden waar je uit kan kiezen om een terras aan te leggen, dus kies zeker een patroon dat je zelf mooi vind en waar volgens jou echt muziek in zit!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze getrommelde Klinkers? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving