Serre
Serre Serre Serre Serre

Serre \"Helios Urban\" - Nokhoogte 217 cm

€ 2170,00 / stuk € 2410,00
Product Code:

Woon je in de stad of heb je een kleinere tuin, maar zou je toch graag zelf wat groenten kweken? Verse kruiden voor bij je maaltijd, wat sla of tomaten, of misschien enkele aardbeien… Zelf je groenten zaaien en kweken is niet alleen gezond, maar ook nog eens goed voor het milieu. Deze compacte serre (162 x 236 cm) past perfect in een kleine stadstuin of zelfs op een terras.

Deze “Helios Urban” tuinserre met een nokhoogte van 217 cm is de perfecte oplossing voor mensen met kleine tuinen die ervan dromen hun eigen groenten of kruiden te kweken. Hij wordt geleverd met een enkele schuifdeur en een louvre raam. Dit raam met verstelbare lamellen zorgt voor een optimale verluchting van uw serre.

Deze stevige serre uit zilverkleurig aluminium heeft standaard veiligheidsglas van 4 mm. Dit glas is 7x sterker dan tuinbouwglas en heeft afgeronde hoeken, hierdoor is het goed te verwerken tijdens de montage. In geval van breuk, breekt dit glas in kleine, relatief ongevaarlijke stukjes zoals bij een autoraam.

Dus of je nu een beginner bent of een pro, de “Helios Urban” hobbyserre is een prima keuze voor iedereen die zijn eigen stadsmoestuin wil beginnen.