B-fix one clips black 100 clipsen + 100 schroeven ( voor 6 m²)
B-fix one clips black 100 clipsen + 100 schroeven ( voor 6 m²)

B-fix clips black

€ 119,50 / doos
Product Code:

Kenmerken
Deze clips met het gepatenteerde B-fix-systeem zijn een groot hulpmiddel voor het vlot en snel plaatsen van houten terrasplanken. Een aantal van de terrasplanken in ons gamma hebben een dunne uitfrezing aan elke kant, die speciaal voorzien is voor een plaatsing met clips. Het voordeel daarvan is dat je in je houten terras geen zichtbare schroeven zult hebben. Voor een perfect en strak resultaat.

De roestvrijstalen clips zitten telkens vast in de infrezing van twee naast elkaar liggende terrasplanken. Elke clip zit vastgeschroefd op de houten onderbalk die tussen de twee terrasplanken zit. Zo zijn de clip en de schroef onzichtbaar, maar het geheel zit toch zeer stevig vast.

Afmetingen
Er zijn twee soorten B-fix clips, de B-fix One, voor tussen twee planken, en de B-fix Border, voor de zijkanten van het terras. De B-fix One-clips worden verpakt in een doosje van 100 stuks, met 100 bijbehorende schroeven. Eén doos is goed voor 6 m². De B-fix Border-clips zitten in een doos van 50 clips en 50 bijbehorende schroeven, die samen goed zijn voor 20 lopende meter.

Plaatsing en tips
De clips zijn bruikbaar voor een aantal terrasplanken in ons gamma (zie hieronder), met een maximumbreedte van 14,5 cm.

Niet elke clip past in elke terrasplank, ga dus goed na of de combinatie mogelijk is.