Profix Clips en vijzen voor onzichtbare bevestiging - 100 stuks/doos incl vijzen (goed voor 6 m²)
Profix Clips en vijzen voor onzichtbare bevestiging - 100 stuks/doos incl vijzen (goed voor 6 m²) Profix Clips en vijzen voor onzichtbare bevestiging - 100 stuks/doos incl vijzen (goed voor 6 m²) Profix Clips en vijzen voor onzichtbare bevestiging - 100 stuks/doos incl vijzen (goed voor 6 m²)

Profix clips

€ 61,70 / doos
Product Code:

Kenmerken
Profix clips zijn er om terrasplanken op een onzichtbare manier aan de terrasonderbouw te bevestigen. Ze zijn speciaal ontworpen voor de thermowood terrasplanken van 14,5 cm en 18 cm breed. Het handige systeem van deze clips garandeert je een snelle en makkelijke bevestiging van jouw thermowood terras.

Afmetingen
Deze kleine clips worden gecombineerd in een doosje met de juiste inox schroeven. In een doosje zitten 100 stuks, wat goed is voor zo"n 6 m² terras.

Ze zijn zowel bruikbaar voor de thermowood terrasplanken van 14.2 cm als van 18.5 cm breed.

Plaatsing en tips
Deze clips zorgen voor de optimale afstand tussen de terrasplanken en zorgen bovendien voor een zeer eenvoudige plaatsing. Check onze handleiding voor het plaatsen van thermowood terrasplanken met clips, en leer in enkele eenvoudige stappen hoe je deze clips gebruikt.