Siberisch lariks terrasplank 14.5 cm breed vlak-ribbel
Siberisch lariks terrasplank 14.5 cm breed vlak-ribbel Siberisch lariks terrasplank 14.5 cm breed vlak-ribbel

Siberisch Lariks Terrasplank 14.5 cm breed vlak-ribbel

€ 36,50
Levertermijn: 1 - 2 weken
Product Code: tersib

Beschikbare Opties

Artikel Prijs Oude prijs Aantal
Siberisch lariks terrasplank 14.5 cm breed vlak-ribbel € 36,50
+
Siberisch lariks terrasplank 28 mm dik x 145 mm breed - per plank van 400 cm € 22,60
+

Onze nieuwe Siberisch lariks terrasplanken springen meteen in het oog met hun naturelle en robuuste karakter. Deze houtsoort is de perfecte oplossing binnen een rustieke, landelijke tuinomgeving met een noords of Scandinavisch karakter.
Deze terrasplanken bezitten een breedte van 14,5 cm en een dikte van 2,8 cm. Lariks is een kwaliteitsvolle, halfharde houtsoort die meerdere decennia zal meegaan als vlonderplank. Zijn afkomst ligt in Siberië, waardoor het hout in staat was om traag te groeien en uit te groeien tot een stabiele topper. Zijn prachtig goudgele kleur zal na verloop van tijd mooi vergrijzen. Siberisch lariks heeft bijna de looks van eik, maar is als Europees alternatief een pak betaalbaarder! Ook deze houtsoort bezit een ontzettend hoge duurzaamheid en een ecologisch karakter. Zijn prachtig gevlamde tekening is een lust voor het oog en zal ook tijdens het vergrijzingsproces op een nadrukkelijke manier aanwezig zijn. Deze planken werden nog eens perfect geschaafd, waardoor er geen extra arbeid vereist is om deze plank perfect af te werken. Probeer daarentegen wel met vijzen uit inox als bevestigingsmateriaal te werken, want zo vermijd je donkere vlekken op het hout.
Conclusie: we kunnen stellen dat deze Siberische lariks vlonderplank een echte aanrader is voor wie een natuurlijk resultaat wil nastreven binnen zijn tuinomgeving. Van deze terrasplanken kan je perfect jarenlang genieten!

Totaalbedrag van uw bestelling incl. BTW Prijs Transport Levertermijn
Bestellingen tot € 600,- 89,00 1 - 2 weken
Bestellingen van 600,- tot € 1200,- 59,00 1 - 2 weken
Bestellingen van 1200,- tot € 1800,- 39,00 1 - 2 weken
Bestellingen groter dan € 1800,- Gratis 1 - 2 weken
Timo, uw EXZO expert

EXZO specialist

Timo

Heeft u een vraag over Siberisch lariks terrasplank 14.5 cm breed vlak-ribbel?

Voordelen

  • lorem

Nadelen

  • lorem