U kunt bij Buitenisolatie kiezen uit de volgende categorieën

Buitenisolatie


“Door isolatie aan de buitenkant van je woning te plaatsen, zorg je voor een ononderbroken thermische laag over de ganse constructie. Door de constructie van het dak kunnen namelijk koudebruggen ontstaan, buitenisolatie doorbreekt dat. Welk isolatiemateriaal het best bij je woonst past, hangt af welke soort gevel je erop wilt plaatsen.

Wil je graag een houten gevel, dan schaf je best Celit 3D, Isolair of Pavatherm+ aan. Dat zijn beschermende isolerende platen, die geplaatst moeten worden op een isolerende structuur of op een houtskelet. Deze platen zijn gemaakt van houtwol en bieden als grote voordeel dat ze drie maanden weerbestendig zijn, zo kan je rustig je gevel afwerken.

Als je je woning wil isoleren alvorens haar te bepleisteren, neem dan isolerende platen op basis van houtwol. Niet alleen zorgen deze platen voor extra isolatie, maar ze beschermen ook de constructie waartegen ze geplaatst worden. Welke van deze houtwolplaten je best neemt, hangt af van je constructie. Heb je een achtergrond van houtskeletbouw? Neem dan Pavatex Diffutherm. Heb je een achtergrond van massiefbouw? Neem dan Pavatex Pavawall of Pavawall-Bloc.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Timo of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.