U kunt bij Geluidsisolatie kiezen uit de volgende categorieën

Geluidsisolatie


“Te veel lawaai van buiten de woning vinden we allemaal storend. Door je muren te voorzien van geluidsisolatie zal je merken dat de hinder sterk vermindert. Welk geluidsisolerend materiaal je best kiest, hangt af van het soort lawaai en de constructie van de woning.

Akoestische matten zijn een van de isolatiematerialen die geluid dempen, maar het zijn eigenlijk multifunctionele matten die ook thermisch isoleren. Deze matten bieden als voordeel dat ze heel divers zijn, zowel in de plaatsing, functie als moeilijkheidsgraad qua handeling.

Woon je dicht van een snel- of spoorweg, een luchthaven of een uitgaansbuurt? Neem dan akoestische platen. Deze dempen en absorberen het geluid waardoor het grootste deel van de geluidsgolven worden opgevangen. Bovendien wordt het geluid van binnen aanzienlijk verminderd, waardoor je je buren niet stoort als je ten volle wilt genieten van bijvoorbeeld het geluid van je home cinema.

Leg je binnenkort een parket- of laminaatvloer? Neem dan een kurken ondervloer. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat je vloer warmer en stiller wordt, en extra loopcomfort biedt. Bovendien is kurk hydrofoob, wat betekent dat het goed water afweert.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Timo of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.