Onze aanbod in Halfronde palen

Halfronde palen artikelen

Halfronde Gefreesde Geimpregneerde Regels

€ 2,75

Half ronde gefreesde palen. Deze worden vooral gebruikt voor het creëren van omheiningen en afsluitingen. Door deze regels naast mekaar te plaatsen, kunnen ze ook gebruikt worden om zelf...

Halfronde palen

Een halfronde paal is uiterst handig voor het plaatsen van je paardenomheining. Wij bieden deze aan in Europees hout, met name kastanje en geïmpregneerd grenen. De kastanje beschikt over een ruwe, gekliefde afwerking. Het geïmpregneerde grenenhout is daarentegen compleet gefreesd.

Kastanje

Dit ruw gekliefde Europese hout gaat gemakkelijk 15-25 jaar mee in contact met grond en aarde. Bovendien bezit het hout looizuur waardoor het hout een pak langer meegaat, maar waardoord het ook erg bitter smaakt. Zo zullen dieren niet gauw aan het hout knagen omwille van de smaak. Een echte aanrader, zeker voor wie van de robuuste, rustieke en landelijke stijlen houdt.

Geïmpregneerd grenen

Dit behandelde grenenhout heeft een langere levensduur verkregen dankzij de impregnatie. Hierdoor gaat het hout zo’n 15 jaar mee in contact met de grond. Qua prijs-kwaliteitsverhouding is dit een echte meerwaarde voor jouw exterieur. Kortom, een aanrader voor iedereen die goed product wenst aan een schappelijke prijs.

Heb je nog andere vragen omtrent onze halfronde palen? Wij zorgen alvast voor de ondersteuning via mail of telefoon.