Je kan bij Toebehoren kiezen uit de volgende categorieën

Toebehoren


Een zomers terras, daar horen natuurlijke de juiste toebehoren bij! Dit verbetert niet alleen de uitstraling van je project, maar ook de duurzaamheid kan enorm verbeteren. Kies nu uit verschillende bevestigingsmaterialen, reinigingsproducten, plinten, zwembadboorden en alle accessoires voor jouw Traumgarten terras.

Uit welke bevestigingsmaterialen voor mijn terras kan ik kiezen?


Over het algemeen kan je kiezen voor twee verschillende soorten bevestigingen voor jouw terrasplanken. Zo zijn sommige planken te bevestigen met clips, waardoor ze nagenoeg onzichtbaar zijn. Wij vermelden ook welke clips passen bij welke plank, want ze zijn niet allemaal hetzelfde. Ze passen als puzzelstukjes in elkaar.

Een onzichtbare clip is echter niet altijd een optie: soms moeten de terrasplanken langs bovenaan worden bevestigd met schroeven. Dan kies je best voor schroeven uit roestvrij staal. De schroefkoppen kan je ook verstoppen met hardhouten pluggen: met de boorset installeer je ze gemakkelijk voor een nagenoeg feilloos terras.

Kan ik mijn terras ook verder afwerken?


Ja! Wij bieden ook verschillende producten aan om jouw terras prachtig af te werken. Enerzijds hebben we de plinten, waarmee je een stenen terras mooi afwerkt langs de rand. Dit is ook een stevig opstapje naar je tuin.

Daarnaast kan je ook jouw zwembad mooi afwerken langs de randen met een stenen zwembadboord. Kies de juiste steensoort met een prachtig oppervlak en duik in een luxueuze zomer.

Kan ik mijn terras onderhouden met reinigingsproducten?


Naast de verschillende bevestigingsmaterialen hebben we ook professionele onderhoudsproducten in ons assortiment. Zowel stenen als houten terrassen kan je gemakkelijk onderhouden met deze reinigingsproducten. De roestomvormer verwijdert roest uit terrassen van steen of kunststof. Op die manier kan je nog veel meer zomers genieten van dat stijlvolle terras.