Je kan bij Parallellogram kiezen uit de volgende categorieën

ParallellogrammenAls ik uit ga eten, hou ik ervan dat de tafel tot in het detail is gedekt en het bestek volgens de regels van de etiquette is geordend. Ik kick ook op een terras in tegels of klinkers met allemaal exact dezelfde grootte die volgens een nauwkeurig legpatroon zijn geplaatst.
Om dezelfde reden vind ik een parallellogram ook een prachtige geometrische figuur. Een vierhoek met twee paar evenwijdige lijnen, daar word ik rustig van. Ik kan ervan genieten dat alles tot op de millimeter mooi aansluit.

Is een parallellogram ook een rhombus profiel?


Een rhombus profiel is per definitie een houten lat in een vierhoekige vorm die uit twee paar evenwijdige benen bestaat. Of met andere woorden: een parallellogram.
Waarom zijn wij fan van een parallellogram als gevelbekleding?
Wel, het lijnenspel van al die parallellogrammen die mooi in mekaar overlopen, vind ik fenomenaal.
Het voegje tussen twee parallellogrammen in, creëert een schaduweffect en dat accentueert het speelse beloop tussen de verschillende lijnen en laat de profielen helemaal tot hun recht komen. Moest ik er een stijl op moeten kleven dan vat ik het samen als strak, modieus en verfijnd.

Welk hout is geschikt als parallellogram?


Parallellogrammen bieden we zowel aan in robinia, als in thermisch of tropisch hout.
Allen behoren ze tot de hoogste duurzaamheidsklasse en hebben ze een heel goede vormvastheid en stabiliteit. We bieden parallellogrammen aan in verschillende diktes en breedtes. Zelfs maatwerk is op aanvraag mogelijk. Hierdoor past er op elk potje zeker wel een parallellogramvormig dekseltje!