Geïmpregneerd grenen

€ 23,80 / m²

Tuinwand - geïmpregneerd grenen - 20 mm dik

Houten tuinwanden zorgen voor een heel strakke gesloten tuinomheining die niet wordt onderbroken door verticale palen. De planchetten met tand groef verbinding worden namelijk langs de voorzijde op de...

Meer informatie »
Promotie
€ 34,55  € 31,40 / m²

Tuinwand - geïmpregneerd grenen - 28 mm dik

Kenmerken Dankzij het gebruik van geïmpregneerd Zweeds naaldhout heb je een strakke tuinafscheiding voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Dankzij het impregneren van het hout wordt een...

Meer informatie »

Geïmpregneerd grenen tuinwand


Soms is je droomtuin bouwen zo duur, dat je wel moet besparen op bepaalde delen. Of misschien is je oude tuinwand wel kapot door een hevige storm en heb je een tijdelijke oplossing nodig. Een tuinwand uit geïmpregneerd grenen biedt in beide gevallen de uitweg. Je krijgt een stijlvolle wand voor een prikje van de prijs. Door grenenhout te behandelen met chemicaliën, krijg je een duurzamer materiaal met die typische groene schijn.

Welke uitstraling krijg ik met een tuinwand uit geïmpregneerd grenen?


Geïmpregneerd grenenhout is erg kenmerkend voor de knopen en duidelijke houttekening. Hierdoor krijg je een Europese houtsoort met een landelijke en rustieke uitstraling. Door de chemische behandeling krijgt dit hout een typische groene schijn, wat wel na verloop van tijd zal vervagen naarmate het hout vergrijst.

Dankzij die unieke behandeling vind je dit soort tuinwanden ook vaak terug binnen een moderne tuinomgeving. Het geeft namelijk een iets natuurlijkere toets in je tuin, terwijl het wel nog mooi samen past met de moderne woningen.

Je kan zelfs kiezen voor een verticale of een horizontale plaatsing! Een horizontale tuinwand benadrukt de lengte van je tuin en je project. Plaats je deze planken verticaal, dan zet je de hoogte meer in de verf en lijkt je tuinafsluiting groter dan die eigenlijk is. Bovendien kunnen dieven minder goed klimmen op een tuinwand met een verticale bekleding.