Je kan bij Steen / beton schutting kiezen uit de volgende categorieën

Steen / beton schutting


Natuurlijk zijn wij grote liefhebbers van een houten tuinafsluiting, maar ook tuinschermen uit beton en steen kunnen ons zeker bekoren! Ze zijn uitermate stevig, duurzaam en garanderen geen inkijk in de tuin. Meestal zie je ze in een moderne tuinomgeving, maar dankzij de klassieke en rustieke toets passen ze ook heel goed binnen een landelijke tuinomgeving. Geen behandeling nodig, want deze schermen verliezen hun kleur niet en blijven voor een hele poos stevig.

Wat zijn de voordelen van een tuinafsluiting in beton en steen?


Een tuinafsluiting in beton of steen heeft verschillende voordelen voor jouw project, maar het grootste voordeel is wel de duurzaamheid. Deze tuinschermen zullen niet breken of rotten en blijven dus decennialang staan in jouw tuin. Dat is een groot verschil met de houten versies! De vastheid en dichtheid van het materiaal zorgt er ook nog eens voor dat het scherm geluid tegenhoudt en voor betere akoestiek zorgt.

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende uitstralingen, waardoor je beter jouw scherm afstemt op de uitstraling van je thuis en de rest van je tuin. En ook de kleur kan je volledig zelf kiezen met de bijhorende kleurhoudende beitsen.

Tussen welke stenen en betonnen tuinschuttingen kan je kiezen?


In dit assortiment van tuinafsluitingen uit beton en steen heb je verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Elke afsluiting heeft een andere afwerking en uitstraling, maar ze passen bij zo veel verschillende tuinstijlen.

Eerst hebben we de tuinschermen uit beton. Bij dit soort tuinschermen kan je kiezen uit verschillende oppervlakteafwerkingen. Sommige schermen lijken exact op hout, andere lijken op een oude, stenen muur en andere hebben een moderne, vlakke textuur voor een strak design. En kies zelf de kleur van jouw project met de beitsen die je vindt onder ‘Kleurafwerking betonschermen’.

Daarnaast hebben we nog de tuinafsluitingen die gemaakt zijn uit losse stenen. Daarbij zien we de steenkorven en de grindkorven. In beide schermen zitten stenen in een metalen mand, waardoor je geen doorkijk hebt in je tuin. Het enige verschil is hoe groot de stenen zullen zijn. Welke vorm en kleur van stenen je uiteindelijk in je tuinafsluiting wilt, bepaal je volledig zelf.

Bij de toebehoren hebben we verschillende producten om de plaatsing van jouw project gemakkelijker te doen verlopen. Hier vind je de juiste betonpalen, plaatsingscement en gereedschap op de beits op je betonschermen aan te brengen.