Bevestiging

€ 43,40 / stuk

Bindapparaat

Kenmerken Bij decoratiematten is het belangrijk dat ze stevig bevestigd zitten. Met een bindapparaat en de bijhorende ijzerdraadjes is die klus snel geklaard. Het is een extraatje dat vooral...

Meer informatie »
€ 36,45 / stuk

U-profiel voor bamboematten

Kenmerken Om jouw bamboematten professioneel te plaatsen, raden we aan om U-profielen te gebruiken. Die kan je zowel onderaan als bovenaan de omheining plaatsen. Kortom, profielen om echt U...

Meer informatie »

Bevestiging


Voor de duurzaamheid van jouw decoratiematten is een stabiele en stevige bevestiging enorm belangrijk! En je wilt natuurlijk dat dat klusje snel geklaard is. Daarom zijn er de handige tools om de plaatsing van jouw decoratiematten aan de metalen draadomheining vlot, gemakkelijk en zonder veel stress te doen verlopen.

Hoe kan ik mijn decoratiemat nog versterken?


Er zijn verschillende manieren om enerzijds de plaatsing van je decoratiemat nog sneller te doen verlopen, en anderzijds om ze beter te beschermen en de duurzaamheid te versterken.

Met een bindapparaat draai je de ijzerdraadjes voor je decoratiematten extra vast. Dit handig gereedschap zorgt voor zo een snelle plaatsing, dat de hele mat op 1, 2, 3 zal ophangen!

Daarnaast hebben we de U-profielen die onder of bovenaan de bamboematten kunnen worden geplaatst. Hiermee voorkom je dat de matten uiteindelijk zullen doorhangen en bescherm je de bovenkant tegen regenwater. Dit zal dus zeker ook de duurzaamheid ten goede komen.