Geïmpregneerd grenen

€ 5,85 / stuk

Halfronde gefreesde geïmpregneerde regels - dia. 7 cm

Kenmerken Deze half ronde gefreesde palen zijn geïmpregneerd om ze op deze manier te verduurzamen. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout langdurig beschermd blijft tegen o.a. schimmels...

Meer informatie »
€ 13,60 / stuk

Halfronde gefreesde geïmpregneerde regels - dia. 10 cm

Kenmerken Deze half ronde gefreesde palen zijn geïmpregneerd om ze op deze manier te verduurzamen. Het impregneren van grenenhout zorgt ervoor dat het hout water en algen afstoot en aanslag...

Meer informatie »

Halfronde geïmpregneerde palen


Ben je op zoek naar palen met een nettere afwerking? Die ook mooi passen binnen bijvoorbeeld een moderne tuinomgeving? Dan zijn de halfronde geïmpregneerde palen het beste voor jouw project! Deze palen zijn extra verduurzaamd en zijn bovendien mooi afgewerkt met een mooi opgeschuurd oppervlak.

Welke uitstraling hebben deze halfronde geïmpregneerde palen?


Deze geïmpregneerde halfronde palen zijn het perfecte evenwicht tussen een modern karakter met een traditionele toets. Ze zijn mooi opgeschuurd afgewerkt, waardoor je een vlak oppervlak krijgt zonder splinters of uitstekende onderdelen. Ook dankzij de chemische behandeling hebben deze palen een lichtgroene schijn.

Daarnaast is grenenhout een Europese houtsoort, waardoor je nog steeds die karakteristieke nerven en knopen hebt in de palen. Die natuurlijke charme blijft met andere woorden jouw project een prachtige toets geven.