Houten

€ 11020,50 / stuk

Geautomatiseerde dubbele poort - Padouk latten

Deze hedendaagse geautomatiseerde dubbele draaipoort met metalen frame en houten afwerking is de ideale oplossing voor wie het beste van twee werelden wil – strak en duurzaam. Deze moderne...

Meer informatie »
€ 10770,50 / stuk

Geautomatiseerde dubbele poort - Padouk planchetten

Deze elegante, strakke geautomatiseerde dubbele draaipoort met metalen frame en houten afwerking is de perfecte match voor wie op zoek is naar een kwaliteitsvolle en duurzame toegangspoort. Deze...

Meer informatie »
€ 10452,50 / stuk

Geautomatiseerde dubbele poort - Thermo Ayous Planchetten

Deze duurzame, strakke, geautomatiseerde dubbele draaipoort met metalen kader en houten afwerking is de perfecte combinatie voor wie op zoek is naar een klassevolle en cleane toegangspoort. Deze...

Meer informatie »
€ 10701,50 / stuk

Geautomatiseerde dubbele poort - Thermo ayous triple

Deze strakke, tijdloze geautomatiseerde draaipoort met metalen frame en houten afwerking is de perfecte oplossing voor wie het beste van twee werelden wil - stijl en functionaliteit. Deze stijlvolle...

Meer informatie »

Houten automatische poort


Heb je graag een landelijke stijl met moderne accenten? Dan zijn de automatische poorten uit hout en metaal ideaal voor jou! De warme bruintint en het subtiele textuur van het hout geven je poort die karakteristieke, charmante uitstraling. In combinatie met het metalen kader krijg je een uitermate stevige toegangspoort. En met een druk op de knop zwaait de deur voor je open. Ook een cijferpaneel, intercom, brievenbus of een spot kunnen gemakkelijk in de poort worden geïnstalleerd. De perfecte combo dus tussen een naturelle, charmante uitstraling van het hout en de vernieuwende stijl van een metalen, automatische poort.

Al deze poorten zijn automatisch, waarbij je dus op afstand de poort bedient. Heb je toch liever een manuele poort? Geen nood, we hebben exact dezelfde modellen die handmatig kan openen.

Wat zijn de voordelen van een automatische poort uit hout?


Het spreekt voor zich dat een automatische poort duurzaam moet zijn. Daarom maken we hier gebruik van tropische hardhoutsoorten zoals padouk en ayous. Aan hun duurzaamheid en stabiliteit valt niet te tippen. Zelfs in regen, wind en contact met de grond zullen deze houtsoorten lang meegaan. Zo verzekeren we een poort met een verbazingwekkend lange levensduur!

Welke uitstraling krijgt jouw poort met een houten bekleding?


De typische kenmerken van tropisch hardhout zijn natuurlijk die subtiele houttekening en zonder enige knoop. Sommige mensen schrikken wel van de koraalrode kleur van padouk, maar na een tijd vervaagt deze tot warm bruin. Wil je deze prachtige kleur toch behouden? Behandel de poort dan met een olie of kleurvaste beits. Zonder behandeling vergrijzen beide houtsoorten egaal op een natuurlijke manier.

Bovendien zijn de planken op een verticale manier gemonteerd aan de poort, waarmee je de hoogte van de poort benadrukt. Een extra voordeel aan deze bekleding is dat dieven niet over poort kunnen klimmen.

Hoe worden deze houten automatische poorten gemaakt?


Op onze website bieden we verschillende soorten poorten aan met verschillende standaard maten. Deze poorten worden lokaal geproduceerd in een gespecialiseerd atelier in de buurt, waardoor we ze ook op jouw maat kunnen maken. Zo kunnen we poorten voorzien voor jouw unieke stijl en afmetingen. Contacteer ons gerust hierover, en we helpen je graag verder met jouw project!