Dekstenen

€ 28,00  € 21,00 / lm

Oosterse Blauwsteen Donker deksteen

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer...

Meer informatie »
€ 44,04  € 41,50 / lm

Graniet Fijn Gevlamde Deksteen

Graniet is een stollingsgesteente dat miljoenen jaren geleden door de natuur is gevormd. Het korrelig natuurgesteente, hoofdzakelijk samengesteld uit kaliveldspaat, kwarts en glimmer. Het gevolg...

Meer informatie »

Dekstenen


Heb je een bakstenen muurtje in de tuin staan die wel wat afwerking kan gebruiken? Of wat dacht je van een muur dat je voortuintje afscheidt van de straat? Die kun je allemaal afwerken met een deksteen. Deze vlakke muurdekstenen of muurkappen geven je project die duurzame afwerking waar het zo naar verlangt. Hierdoor krijg je een extra oppervlak waar mensen op kunnen gaan zitten, of waar je bloembakken op kunt plaatsen. Ze geven bovendien een extra dimensie aan je project dankzij de unieke textuur en kleur van de stenen. Kortom, echt de perfecte manier om jouw project een professionele en duurzame toets te geven.

Wat zijn de voordelen van een betonnen deksteen?


Een duurzame muurafdekker kan een groot verschil maken voor jouw project. Zo zorg je voor een visueel pluspunt en een nettere look voor elke muur. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren, texturen, breedtes en diktes, waardoor je de steen kan kiezen die perfect past bij jouw gewenste uitstraling. Daarnaast bescherm je de binnenkant van de muur tegen regen, sneeuwval en alle andere weersomstandigheden.

Er zijn tegenwoordig veel manieren om een stenen tuinmuur bovenaan af te werken en muurafdekkers zijn ook in zo veel verschillende materialen verkrijgbaar. Toch is steen echt het meest duurzame materiaal voor jouw dekstenen. Ze zijn bijzonder duurzaam, ecologisch en zullen ook decennialang hun kleur behouden. Geen onderhoud nodig, want deze stenen blijven verbazingwekkend lang op jouw muur zitten, zonder dat ze barsten, verkleuren of schimmel verzamelen.

Welke uitstraling krijg je met deze dekstenen?


Meestal zie je deze muurdekstenen terug bij een moderne tuinomgeving, in combinatie met andere stenen en betonnen accenten. Bovendien hebben ze een erg strakke en mooi afgelijnde afwerking, waardoor je de rechte lijnen van je woning meer benadrukt. Maar wij raden zeker aan om je creativiteit te gebruiken, want de stenen muurkappen passen nog in zo veel meer tuinomgevingen dan je initieel zou denken.