Metalen tafelpoten

€ 506,20 / stuk

Metalen Matrix (tafel)onderstel - mat zwart

Kenmerken De stalen Matrix tafelpoten zijn te makkelijk te combineren met verschillende soorten tafelbladen. Met dit onderstel is het trouwens perfect mogelijk om volledig rondom de tafel te...

Meer informatie »
€ 139,15 / stuk

Metalen U (tafel)onderstel - mat zwart

Kenmerken Een tafel met een metalen onderstel zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, ongeacht het model dat je verkiest. Deze kloeke onderstellen kan je combineren met boomstam, ovale...

Meer informatie »
€ 139,15 / stuk

Metalen X (tafel)onderstel - mat zwart

Kenmerken Ga je voor trendy & strak, dan zijn de X-poten, ook wel kruispoten genoemd, zeker het overwegen waard. Bevestig deze stevige, mat zwarte poten aan de uiteindes van je tafelblad en je...

Meer informatie »

Metalen tafelpoten


Elke tafel heeft wel eens stevige tafelpoot nodig. Waar zul je immers anders die heerlijke barbecuefeestjes organiseren? En je kan ook moeilijk klanten ontvangen aan een tafelblad zonder poten. Met deze metalen tafelpoten krijg je zo’n stevige basis! Ze zijn bijzonder makkelijk te bevestigen aan een houten tafelblad. Je hebt alleen maar wat schroeven en een schroefmachine nodig.

Wat zijn de voordelen van een metalen tafelpoot?


Deze tafelpoten zijn gemaakt uit metaal, wat vele voordelen heeft voor jouw tafel. Al deze metalen poten hebben dan wel een zwarte coating en een strakke uitstraling, maar toch kan je nog zelf de vorm kiezen. De zwarte coating zorgt er ook nog eens voor dat de zwarte kleur niet zal vervagen over verkleuren na verloop van tijd. Je kan dus decennialang genieten van dezelfde tafelpoten. En wil je toch een andere look voor je tafel, dan kan je altijd het tafelblad van de poten schroeven en bevestigen op een nieuw blad.

Worden de poten ook wat vuil? Dan kan je die gemakkelijk afkuisen met een vochtige doek en eventueel een sopje. Hierdoor blijven je tafelpoten zo goed als nieuw.

Waar bevestig ik deze metalen tafelpoten aan het tafelblad?


We hebben verschillende tafelpoten in ons assortiment, afhankelijk van de positie en gewenste uitstraling van je tafelblad. De meeste tafelpoten worden aan de twee uiteinden van de tafel bevestigd. Zo heb je dus twee onderstellen aan de twee koppen. Hierbij kan je kiezen tussen een vierkante vorm of een X-vorm.

Daarnaast hebben we ook de matrix, wat je in het midden van de tafel plaatst. Deze past dus perfect bij bijvoorbeeld een rond eiken tafelblad. Omdat de vele poten van deze matrix uit elkaar staan hoef je je ook geen zorgen te maken dat de tafel kan omkantelen.