Enkele carport

€ 1619,00 / pakket

Douglas Carport Lemmer - 4,5 x 6 m

Carport Lemmer is een beetje een twijfelaar. Er is meer dan voldoende plaats voor een doorsnee personenwagen waardoor je ook een motor of enkele fietsen kan beschermen tegen weer en...

Meer informatie »
€ 1279,00 / pakket

Douglas Carport Sloten - 3,5 x 5 m

Carport Sloten kan je beschouwen als het kleine broertje van carport Lemmer. Zo is de doe-het-zelf carport een meter korter en een meter smaller. Maar geen nood, het is nog altijd groot genoeg om...

Meer informatie »
€ 659,95 / pakket

Geïmpregneerd Carport Enkel - 3 x 5 m

Heb je een auto en je wilt deze beschermen tegen weer en wind? Kies dan voor deze enkele carport. Zelfs extreme weersomstandigheden krijgen deze carport niet klein want het dak kan een sneeuwlast...

Meer informatie »

Enkele carport


Met een enkele carport heb je perfect genoeg plaats om een auto veilig onder te zetten. Een hevige hagelbui op komst? Barre vrieskou met bevroren ruiten? Telkens weer last van die ambetante duiven? Dat is allemaal verleden tijd dankzij een carport! Laat het krabben en poetsen maar achterwege en vertrek met een propere auto naar je volgende avontuur!

Wat zijn de voordelen van een carport?


Er zijn verschillende voordelen aan een open carport, die een garage niet heeft. Zo kan er in een gesloten garage condensatie op je wagen blijven liggen, wat kan leiden tot roest aan je wagen. Maar met een carport heb je dit probleem niet. De condensatie zal verdwijnen en je hebt dus minder kans op corrosievorming.

Misschien heb je geen plaats voor een heuse garage? Of is het budget wat krapper? Een carport is vaak veel goedkoper en neemt minder plaats in. Bovendien zijn ze gemakkelijker te plaatsen en vergen ze minder onderhoud. Dat heeft allemaal een positieve invloed op de totale kostprijs van jouw project.

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor een enkele carport?


In ons assortiment kan je kiezen uit carports die uit twee houtsoorten zijn gemaakt. Enerzijds hebben we douglashout, wat dankzij de Europese afkomst die karakteristieke knopen en prachtige houttekening heeft. Dit geeft jouw carport die landelijke en prachtige dimensie.

Daarnaast kan je kiezen voor een carport uit geïmpregneerd grenen. Zij die een carport zetten met een krapper budget gaan best voor deze houtsoort. We hebben dit hout chemisch behandeld voor extra duurzaamheid, waardoor je wel een kwaliteitsvolle houtsoort krijgt voor een lager prijskaartje.