Je kan bij Camping kiezen uit de volgende categorieën

Camping


Ik herinner me nog goed hoe ik met mijn vader en mijn broer in de Vlaamse Ardennen ging hiken. Na een twintigtal kilometer stappen in het heuvelachtig landschap, bleven we overnachten in een camping pod. Lekker koken op het gasvuurtje om dan vroeg onder de dekens te kruipen, zodat we de volgende dag weer even veel kilometers konden afleggen. Die gezonde vermoeidheid vergeet ik nooit!

Uit welke camping accommodaties kan je kiezen?


Deze categorie bevatten wel verschillende producten die we zien als kampeeraccommodaties, maar je kan ze ook voor zo veel meer gebruiken. Laat je fantasie de vrije loop en gebruik ze als slaapplek, speelruimte, opslagplaats of als winkel.

Wie graag in stijl kampeert, gebruikt best de glamping pods. Deze mooie bijgebouwtjes zijn perfect om logees te laten slapen. Ze zijn klein en bevatten geen keuken of badkamer. Je kan er dus alleen maar in slapen.

Zigeunerwagens zijn misschien wel beter bekend als pipowagens. Het zijn precies wagonnetjes op wielen voor in je tuin. Ook deze houten gebouwtjes kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij zijn er alleszins gek op!

Een kiosk wordt meestal gebruikt om verschillende koopjes aan te bieden op de markt. Denk maar aan vis, groenten of zelfgemaakte juweeltjes. Maar ze passen ook perfect binnen de tuin.

Waarom zou je kiezen voor een camping accommodatie in hout?


Hout heeft verschillende voordelen voor jouw camping. Zo heeft hout een prachtige, landelijke uitstraling, wat zo mooi past binnen de setting van een camping. Al deze accommodaties zijn gemaakt uit Europees hout, wat betekent dat ze die typische knopen en een duidelijke houttekening hebben, die jouw project die naturelle uitstraling geeft.

Daarnaast heeft hout ook grote voordelen voor de isolatie. Zo doet houten bekleding ook dienst als thermische isolatie. Natuurlijk zal je jouw bijgebouw extra isoleren, maar het hout helpt al een heleboel!