Zigeunerwagens

€ 5710,95 / pakket

Vuren - Zigeunerwagen Groot

Deze grote zigeunerwagen in onbehandeld vurenhout biedt de geschikte oplossing als mobiel bijgebouw die je om het even waar in jouw tuinomgeving kan plaatsen. Zigeunerwagens spreken tot de...

Meer informatie »
€ 4162,95 / pakket

Vuren - Zigeunerwagen Klein

Net als zijn grotere broer is deze mobiele zigeunerwagen in onbehandeld vuren een charmante oplossing als naturel bijgebouw, maar dan in een iets kleinere variant. Deze 'kleine' zigeunerwagen is...

Meer informatie »
€ 4973,95 / pakket

Vuren - Zigeunerwagen Met Veranda

Een variant op onze klassieke zigeunerwagens is onze versie in onbehandeld vuren met veranda, een landelijke en mobiele oplossing als bijgebouw voor jouw tuinomgeving. Wij bieden ook verplaatsbare...

Meer informatie »
€ 4890,95 / pakket

Vuren - Zigeunerwagen Met Zijdeur

Naast onze gewone zigeunerwagens in onbehandeld vuren beschikken wij ook over een lichtrijke zigeunerwagen met zijdeur: landelijk, charmant en praktisch! Deze naturelle wagens uit vuren zien er...

Meer informatie »

Zigeunerwagens


Een echt uniek bijgebouw in je tuin met prachtige, landelijke uitstraling? Dat zijn de zigeunerwagens. Dit zijn kleine huisjes op wielen waar vroeger de circusartiesten en de zigeuners in woonden. Nu kun je ze voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals een slaapplek of een speelhoek. Een ding is zeker, met deze pakketten creëer je een speels bijgebouw in je eigen tuin.

Welke uitstraling hebben zigeunerwagens?


Een zigeunerwagen in de tuin is een landelijke toevoeging aan je tuin. Ze hebben ook een klassieke uitstraling, zonder oubollig te ogen. Daarnaast kan je zelf het model kiezen van je zigeunerwagen. Hoeveel ramen wil je? En waar plaats je de deur en de houten trap? Je kan het allemaal zelf kiezen om een bijgebouw te creëren volledig naar jouw smaak.

Daarnaast bestaan deze zigeunerwagens uit onbehandeld vuren, wat je dus zelf nog kunt behandelen met een houtolie of een beits om jouw project de kleur en uitstraling kunt geven die jij wilt.

Waar kan ik een zigeunerwagen voor gebruiken?


Een zigeunerwagen, ook wel bekend als een pipowagen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen de kleinkinderen er blijven slapen, en heb jij toch volledige rust in je eigen woning. Bovendien kan je er een leuke speelhoek van maken. Of de ideale plek om te genieten van een goed boek en een heerlijk aperitief.

Naast genot, hebben deze zigeunerwagens ook een praktische functie. Wil je graag wat meer opbergruimte? Dan kan je deze wagens ook gebruiken om verschillende spullen netjes op te bergen.

Zijn zigeunerwagens duur?


Deze zigeunerwagens zijn iets duurder dan bijvoorbeeld de camping pods. Deze wagens kosten tussen de 4.000 en 6.000 euro, afhankelijk van welk type je kiest. Ze zijn wel iets duurder, omdat je niet alleen alle houten materialen nodig hebt, maar ook de metalen wielen voor onder de wagen. Er is dus meer materiaal en meer werk nodig om deze zigeunerwagens in elkaar te steken. Maar je krijgt dan ook echt alles om dit landelijk bijgebouw te bouwen.