U kunt bij Binnenisolatie kiezen uit de volgende categorieën

Binnenisolatie


“Binnenin isoleren is natuurlijk heel belangrijk om ’s winters de warmte binnen te houden en in de zomer de warmte buiten. Binnenisolatie omvat dakisolatie, wandisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie aan de binnenzijde.

Ben je een echte doe-het-zelver en wil je dus zelf isoleren? Dan raad ik je aan om met isolatiematten te werken. Isolatiematten plaatsen is zeer laagdrempelig, snel en gemakkelijk. Dankzij zijn flexibele vorm kan je deze isolatie gebruiken tussen alle metalen en houten constructies, spanten, keepers en dergelijke meer. Flexibel, maar toch rigide, waardoor deze mooi op zijn plaats zal blijven liggen. Eenmaal je de matten tussen de kepers hebt geplaatst, kan de houten of metalen constructie worden afgewerkt met een afwerkingsplaat zoals een gipsvezel- of houtvezelplaat.

Met isolatieplaten kan je dan weer een houten skelet dat met isolatiematten is opgevuld, visueel wegsteken. De platen zijn heel licht en voorzien van een tand-groefsysteem, waardoor ze gemakkelijk aansluiten.

Moet er nog holle ruimte worden opgevuld, neem dan isolatievlokken. Deze bieden een hoge dichtheid, wat zorgt voor een zeer hoge thermische én akoestische isolatie. De isolerende vlokken worden vooral door professionelen machinaal ingeblazen, maar grote ruimtes zoals zoldervloeren zullen ook probleemloos voor de doe-het-zelver lukken.

Om het plaatsen van binnenisolatie te vergemakkelijken, kan je enkele toebehoren aanschaffen. Het plaatsen van isolatie is dan ook een specifieke aangelegenheid en daarom heb je de juiste hulpstukken nodig. Wij bieden schroefpluggen, spachtelsets, groeflijm, zwelbanden, systeemschroeven, voeggips en AK Band aan.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Timo of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.