Buiten gebruik

Een landelijke, pittoreske stijl voor de gevel van je woning? Dat krijg je met dit barnwood. Dit is hout dat echt een verhaal vertelt, met verschillende sporen uit een vorig leven als schuur, scheepsvloer of pallet. Dit geeft je woning, bijgebouw of tuinmeubelen extra karakter en een stijlvolle toets. Echt een onderwerp om het ijs te breken tijdens het volgende familiefeest.

Meer weten?

Meer weten?

Is barnwood gevelbekleding milieuvriendelijk?

Ja en neen. Barnwood zijn planken van een landelijke schuur. Geen enkel plankje hout gaat zo verloren en krijgt een tweede leven aan jouw woning of bijgebouw. Veel van deze planken komen wel van andere landen, zoals de Verenigde Staten, of zelfs van de zee! Ze hebben dus een iets langere weg af te leggen naar ons magazijn dan andere Europese houtsoorten.

Bieden jullie gevelbekleding in verkoold hout aan?

Zoals je kan zien hebben we ook Shou Sugi Ban in ons assortiment. Dit zijn planken die expres zijn verbrand voor een unieke textuur, een kleurvast uiterlijk en voor meer duurzaamheid. Deze traditionele, Japanse techniek is in opmars bij veel moderne Westerse woningen. Het zwart van deze planken passen namelijk erg goed bij een grijs beton of staal.

Nog een tip

Wil je deze houten planken gebruiken voor jouw gevel? Dan raden we aan om de planken verticaal te plaatsen. Dit geeft het mooiste effect en is het beste voor de duurzaamheid van de plank. Je kan zowel gebruik maken van nageltjes als schroeven om deze planken aan je gevel te bevestigen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze buiten gebruik? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving