Tropisch hardhout

€ 699,00 / stuk

Engelse hardhouten boogpoort

Engelse weidepoorten met boog gemaakt in uiterst duurzaam tropisch hardhout. Deze Engelse weidepoort met boog geeft een heel stijlvolle uitstraling aan uw weideomheining of oprit. De opbouw van...

Meer informatie »
€ 504,30  € 289,50 / stuk

Engelse hardhouten weidepoort

Engelse weidepoorten gemaakt in zeer duurzaam tropisch Keruing hardhout. Zeer stevige poort opgebouwd met pen-en gatverbindingen Deze poort past heel mooi bij alle paardenomheiningen, maar is...

Meer informatie »

Weidepoorten tropisch hardhout


Ben jij klaar voor een avontuur op het Engelse platteland? Groene graslanden, oude huisjes uit steen en meer schapen dan inwoners? Het is toch zalig om even terug te trekken uit de drukke stad en de rust op te zoeken. Zo een gevoel krijg ik dus van deze Engelse weidepoorten.

Welke uitstraling heeft een weidepoort uit tropisch hardhout?


Jij wilt toch ook een poort die duurzaam is en jaren de toegang kan zijn tot jouw thuis? Daar zijn deze hardhouten poorten de ideale oplossing voor. Hardhout is dan ook echt hard hout! Het is tropische hout afkomstig uit Afrika en heeft van nature die typische koraalrode kleur. Deze tint zal echter na verloop van tijd vergrijzen, maar minder snel dan bijvoorbeeld eik. Wil je deze kleur toch behouden? Dan kan je het hout behandelen met een kleurbehoudende beits.

Voor welke weidepoort uit tropisch hardhout kies jij?


Deze weidepoorten geven een heel landelijke uitstraling aan jouw woning. Veel mensen kiezen dan ook voor deze houten poorten voor hun charme. Ben je fan van een landelijke toets in een moderne omgeving? Dan kies je best voor de weidepoort met een strak, rechthoekig kader. De twee kruisen die in het kader zijn verwerkt met bolkopschroeven geven niet alleen meer stevigheid, maar zijn ook typisch voor die Engelse stijl. Ten slotte kan je ook twee poorten van dit type combineren om een dubbele poort te krijgen.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft een boogpoort een stijlvol extraatje. De boog geeft niet alleen een elegante flair, maar biedt de poort ook meer stevigheid met de diagonale ligger. De ogen voor het scharnier bevinden zich aan de kant van deze boog.

Beide poorten zijn vormgegeven met een pen-en-gatverbinding. Om twee houten balken aan elkaar te bevestigen wordt langs een kant een rechthoekige pen en langs de andere kant een gat met dezelfde afmetingen geboord of gefreesd. De verbinding wordt nog eens extra beveiligd met een pen door alle lagen.

Al deze poorten zijn bovendien op maat verkrijgbaar, want elke poort is uniek voor jouw tuin. Aan elke poort zijn al ogen bevestigd, maar de duimen die je nodig hebt voor de scharnieren compleet te maken, zijn niet inbegrepen.