Poortkaders

Nieuw
€ 8638,50 / stuk

Geautomatiseerd dubbel poortkader - Zelf te bekleden

Deze geautomatiseerde dubbele draaipoort met open frame, kan je zelf naar eigen smaak bekleden. Het is de ideale oplossing om je toegangspoort ofwel een klassieke- of moderne toets te geven. Een...

Meer informatie »

Poortkaders automatische poorten


Soms is het moeilijk om je eigen poort te kiezen. Misschien vindt je je smaak niet? Of is je favoriete houtsoort niet meer beschikbaar? In dat geval kan een poortkader heel goed uitkomen! Dit robuuste metalen kader kan je zelf bekleden met je favoriete materialen, van hout, composiet tot verschillende kunststoffen. Zo creëer je pas echt een unieke poort, die je nergens anders zal terugzien.

Waar zijn deze poortkaders voor automatische poorten van gemaakt?


Deze poortkaders voor een automatische poort zijn gemaakt uit robuust metaal, dat zeker stevig genoeg is om de volledige poort te dragen. Metaal zal namelijk niet scheuren of vervormen na verloop van tijd en blijft dus ook decennialang stevig. Dit metaal hebben we een extra laagje coating gegeven, waardoor je geen roest zult tegenkomen op de poort. Bovendien krijg je een prachtig contrast tussen het vlakke metaal en de houttekeningen op je bekleding. De perfecte mix tussen de naturelle bekleding en het moderne, strakke van het metalen kader errond.

Met welke materialen kan je een kader voor automatische poorten mee bekleden?


In theorie kan je jouw poort bekleden zoals je zelf wilt. Kies je voor een houten bekleding, zoals een blokprofiel, een planchet of een siding? Of ga je eerder voor alternatieve, moderne materialen, zoals composiet en kunststof?

Over het algemeen raden we wel materialen aan die licht zijn van gewicht. Het zou je verbazen hoe snel en gemakkelijk een poort te zwaar is om vlotjes open te zwaaien. Daarom kies je beter voor bijvoorbeeld thermo ayous, en andere houtsoorten van die aard. Planken uit composiet kunnen al snel heel zwaar worden, dus dit materiaal is misschien iets minder geschikt voor een project zoals een automatische poort.

Kan iedereen zo een metalen poortkader bekleden?


Ja hoor, wij geloven dat iedere doe-het-zelver een eigen automatische poort kan bekleden. Hiervoor heb je bijzonder weinig ervaring of gereedschap nodig, zodat ook beginners zo’n project kunnen realiseren. Ga aan de slag met bekleding en bevestigingsmateriaal uit RVS of inox en creëer jouw eigen automatische poort.

Het is hier wel belangrijk dat je kiest voor bevestigingsmateriaal uit INOX of RVS, want dit soort metaal is bestand tegen regen en roest. Hiermee voorkom je ook dat het roestend metaal lelijke plekken zou geven op je houten bekleding. Zo creëer je een professioneel resultaat voor jouw tuin en oprit.