Tuinhaard

€ 1095,00 / stuk

Tuinhaard "Square" - 106 cm Hoog

De "Square" tuinhaard is een buitenkachel die perfect is voor lange (na)zomerse avonden. Deze buitenkachel zorgt voor nog meer warmte en gezelligheid op uw terras met uitzicht op de vlammen en het...

Meer informatie »
€ 995,00 / stuk

Tuinhaard "Square" - 85 cm Hoog

Als er nu één tuinhaard is die stoerheid en elegantie uitstraalt, dan is het de “Square” wel. Deze “Square” (85 cm hoog) tuinhaard is een prachtige robuuste constructie gemaakt uit 5 mm dik...

Meer informatie »
€ 355,00 / stuk

Tuinhaard "Tria"

Op zoek naar een tuinhaard die sfeer en gezelligheid brengt op je terras? Met een hoogte van 127 cm is deze aantrekkelijke tuinhaard een opvallende verschijning. Het is niet zomaar een...

Meer informatie »
Nieuw
€ 1295,00 / stuk

Pellet tuinhaard "Sigi"

kenmerken Deze pellet tuinhaard zorgt voor een hoge dosis sfeer en gezelligheid op je terras. Zo kan je zelfs op een frisse dag genieten van warmte in je tuin. Dit toestel functioneert op...

Meer informatie »

Tuinhaard


Slaat bij jouw ook de vonk al over? Nee? Dan komt dat zeker wel met deze tuinhaarden: een klein kamertje waar je brandhout kunt aansteken om tijdens de zomer en de winter te genieten van de gezellige warmte van een kampvuur. Alle tuinhaarden zijn gemaakt uit metaal, waardoor je een prachtige, moderne toets krijgt voor in jouw tuin.

Wat zijn de voordelen van een tuinhaard?


Een tuinhaard staat toe om op een veilige manier te genieten van een warm vuurtje. Alles zit namelijk in een compacte ruimte, waardoor je alles beter in het oog kan houden. Zo kan je op een comfortabele manier genieten van die gezelligheid. En het beste van allemaal? Ze zijn licht en dus gemakkelijk verplaatsbaar. Zo kan je ze vlotjes verhuizen naar een opbergplaats of waar er warmte nodig is in de tuin. De modellen die werken op hout mogen zelfs het hele jaar door buiten blijven staan en je hoeft ze dus niet te verslepen.

De tuinhaarden op hout zijn ook voorzien van een stockageplaats onderaan waar je brandhout netjes kan bewaren. Zo blijft alles in een geheel samen.

Wat heb je nodig om de tuinhaarden aan te steken?


De benodigdheden voor een tuinhaard hangt vooral van de grondstof af. De Sigi tuinhaard bijvoorbeeld wordt aangestoken door middel van pallets en een herbruikbare batterij. Maar de meeste andere tuinhaarden worden aangestoken door middel van traditionele houtblokken en kleinhoutjes. Blijf daarna houtblokken op het vuur gooien indien nodig. Zo kan je de hele avond lang genieten van de hartverwarmende vlammen.

Hoe onderhoud je een tuinhaard?


Deze tuinhaarden moet je niet veel onderhouden. Bij de modellen die werken op hout raden we enkel aan om af en toe de achtergebleven assen weg te vegen. Je kan met een sponsje de haard wel afkuisen indien nodig, maar dat is niet noodzakelijk.

De modellen op pallets kan je gewoon afkuisen met een vochtige doek, maar heb je voor de rest geen onderhoud aan. Kijk zeker ook eens bij de toebehoren, want we hebben verschillende hoezen in ons assortiment waarmee je de tuinhaard kan afdekken en beter beschermt tegen invloeden van buitenaf.