Eiken siding

Beeld je in dat we samen een rondreis maken door het noorden van Zweden. De ijzige sneeuw, prachtige landschappen en overnachten doen we in een landelijke chalet. Wat deze gezellige huisjes zo typisch maken, zijn de gevels in eiken sidings! De combinatie tussen het overlappende reliëf van de planken en de vele nerven en knopen in het hout zorgen voor het authentieke karakter. Transformeer jouw bijgebouw naar een prachtige en warme chalet, zonder door de sneeuw te moeten ploeteren, brrrr!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou ik kiezen voor siding gevelbekleding uit eik?

Er zijn verschillende redenen waarom eik de ideale houtsoort is voor sidings. Eik is echt de meest traditionele houtsoort voor dit profiel en de twee passen dus even goed samen als Nicole en Hugo! De prachtige houttekening met nerven en knopen geeft jouw project een prachtige diepgang en verhoogt het landelijke karakter.

Bovendien staat eik bekend als een Europese hardhoutsoort, wat betekent dat de gevel van je bijgebouw of tuinhuis zeker hard en stevig genoeg is om verschillende stoten te verdragen. En dat zeker als je een dikkere plank verkiest.

Welk profiel van eiken sidings gevelbekleding kies ik het best?

We hebben verschillende profielen van sidings in ons assortiment. Enerzijds hebben we planken met een Z-profiel, die door de uitgefreesde uitsparingen mooi in elkaar schuiven. Dit maakt de plaatsing wel vlotter, maar de planken kunnen wel nog in sommige omstandigheden gaan schotelen.

Sidings met een tand-en-groefverbinding zitten echter nog beter in elkaar, waardoor ze echt niet meer kunnen bewegen bij een verschil in temperatuur of weer. De plaatsing verloopt net zo makkelijk, aangezien alle planken mooi in elkaar passen als puzzelstukjes.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken siding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving