Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol)
Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol) Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol) Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol) Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol) Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol)

Onderdoek Delta Fassade - Gesloten Systeem

€ 290,00 / stuk
Product Code:

Kenmerken
Deze folie uit polyester is ideaal voor de basis van jouw gevel. Als je van plan bent om een gesloten gevelbekleding te plaatsen, dan is deze onderdoek van het merk Delta is essentieel om je gevel en het binnenste kader te beschermen tegen vocht en bijgevolg schimmel.

De folies van het gesloten type worden vooral gebruikt om op het dak te plaatsen. Ze zijn zeer hittebestendig (tot 120°C!) zodat ook zonnepanelen geen gevaar vormen voor deze doeken. Daarom dat deze versie ook meer windbestendig is en ook nog meer waterdicht.

Afmetingen
Deze rollen hebben een breedte van 1,5 meter en er zit in totaal vijftig meter folie op elke rol. Per vierkante meter weegt deze doek 210 gram, wat zorgt voor een rol van 16 kilogram.

Plaatsing en tips
Je monteert deze doeken op de houten onderstructuur van jouw gevel. Schiet deze folie op regelmatige plaatsen vast met een nietjes- of nagelpistool.

Bij het monteren van deze folie zorg je best voor dat de stukken folie elkaar deels overlappen. Zo kan er geen vocht achter het doek komen.