Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol)
Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol) Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol) Onderdoek - gesloten systeem - 75 m2 (per rol)

Onderdoek Delta Fassade - Gesloten Systeem

€ 290,00 / stuk
Product Code:

Kenmerken
Deze folie uit polyester is ideaal voor de basis van jouw gevel. Of je nu van plan bent om een gesloten of een open gevelbekleding te plaatsen, dit onderdoek van het merk Delta is essentieel om je gevel en het binnenste kader te beschermen tegen vocht en bijgevolg schimmel. Het is Uv-bestendig, waardoor continue zonneschijn en warmte het doek niet zal beschadigen. Deze folie is ook bijzonder waterdicht (W1, EN 13859-2), waardoor geen vocht door het materiaal naar binnen zal lopen.

Dit doek is met andere woorden erg geschikt voor een optimale bescherming van de isolatie en de onderstructuur en een permanent droge isolatie. Zelfs bij een open voeg voorkomt deze folie dat er schimmel groeit op je bekleding.

Dit onderdoek is ook erg goed met temperatuur. Het is bestand tegen erge hittegolven tot 80°C, of extreme sneeuwstormen tot -40°C. Bovendien beschermt deze folie jouw woning ook nog eens tegen brand en remt de verspreiding van vlammen af.

De folies van het gesloten type worden vooral gebruikt om op het dak te plaatsen. Ze zijn zeer hittebestendig (tot 120°C!) zodat ook zonnepanelen geen gevaar vormen voor deze doeken. Daarom dat deze versie ook meer windbestendig is en ook nog meer waterdicht.

Afmetingen
Deze rollen hebben een breedte van 1,5 meter en er zit in totaal vijftig meter folie op elke rol. Per vierkante meter weegt deze doek 210 gram, wat zorgt voor een rol van 16 kilogram.

Plaatsing en tips
Je monteert deze doeken op de houten onderstructuur van jouw gevel. Schiet deze folie op regelmatige plaatsen vast met een nietjes- of nagelpistool.

Bij het monteren van deze folie zorg je best voor dat de stukken folie elkaar deels overlappen. Zo kan er geen vocht achter het doek komen.