Oosterse blauwe kalksteen bloktrede donker 100 x 35 x 15 cm - prijs per stuk
Oosterse blauwe kalksteen bloktrede donker 100 x 35 x 15 cm - prijs per stuk Oosterse blauwe kalksteen bloktrede donker 100 x 35 x 15 cm - prijs per stuk

Oosterse Blauwsteen Donker bloktrede

€ 190,50 / stuk € 210,00
Product Code: TREDED

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend.

Het donkere uiterlijk van deze Oosterse blauwe steen is het gevolg van het verzoeten van de steen. Hierdoor verkrijgt deze donkere steen een reflecterend effect met mooie kleurnuances. De natuursteen heeft een effen en glad oppervlak waardoor deze zeer zacht aanvoelt. Dit heeft als gevolg dat verzoete natuurstenen meer geschikt zijn voor de afwerking binnenshuis.
Buitenshuis kunt u ze vanzelfsprekend ook gebruiken maar let op want deze kunnen zeer glad worden bij regenachtig weer. Daarnaast worden verzoete tegels ook automatisch lichter van kleur door middel van zonlicht.

Deze donkere bloktrede in Oosterse blauwsteen is zeer robuust en dus zeer geschikt voor de aanleg van traptreden en tuinpaden, alsook als dorpel.