Diagonaal traliescherm grenen 180 hoog x 180 breed
Diagonaal traliescherm grenen 180 hoog x 180 breed

Tuinscherm grenen \" Trelis\" - diagonaal

€ 57,60 / stuk
Product Code:

Kenmerken
Droom jij ook van een romantische tuin vol begroeiing van planten en natuurlijke toetsen alom? Dan zijn deze trellisschermen met ruitvormig patroon de ideale tuinschermen voor jou. Door de openingen kunnen planten perfect naar boven klimmen en jouw volledige tuinwand begroeien. Initieel kan je dus gemakkelijk door deze schermen kijken, maar door de planten zullen ze na verloop van tijd bijna volledig zichtdicht zijn.

Een ander voordeel van deze trellisschermen, is dat ze een tuin visueel groter doen lijken. Door je tuin volledig te omheinen met een gesloten tuinwand kan je misschien snel een claustrofobisch gevoel krijgen. Dankzij deze open trellisschermen wordt je tuin opengetrokken en krijg je een ruimer gevoel.

Deze tuinschermen zijn gemaakt uit geïmpregneerd grenen. Dit is grenenhout dat behandeld is met verschillende stoffen om de duurzaamheid te verhogen. Hierdoor kan je nog minstens 15 jaar genieten van je scherm. En je kan deze duurzaamheid nog eens verhogen door het scherm niet in direct contact met de grond te plaatsen.

afmetingen
Deze schermen zijn in totaal 180 centimeter hoog en 180 centimeter breed. De individuele regels waaruit dit scherm is opgesteld, zijn 12 millimeter dik en 30 millimeter breed.

Plaatsing en tips
Juist omdat deze heel doorzichtig zijn, plaats je ze best niet langs een terras of waar je je buren vaak kunt zien. Zo kan je toch nog je privacy behouden tot de hele schutting is volgroeid.

Wij raden aan om deze schermen in jouw tuin te plaatsen met behulp van houten of betonnen vierkante palen. Met L-ijzers en inox of RVS schroeven kan je dan de panelen vastmaken aan de palen. Al deze extra materialen kan je onderaan deze pagina vinden.