Leif scheepsvloeren geschaafd - 20 mm dik x 10-17cm breed x 1-4 m lang - prijs per m2
Leif scheepsvloeren geschaafd - 20 mm dik x 10-17cm breed x 1-4 m lang - prijs per m2

Leif scheepsvloeren geschaafd azobe

€ 109,70 / m2
Product Code:

Kenmerken
Deze authentieke Leif scheepsvloeren met geschaafde afwerking hebben een robuuste en tegelijk landelijke uitstraling. Je kunt deze planken perfect gebruiken als vlonder- of gevelbekleding, voor een warme en gezellige sfeer in en rond je woning. Deze geschaafde Leif scheepsvloeren geven je interieur of terras een uniek karakter en tegelijkertijd een naturelle uitstraling waar je jarenlang van zal kunnen genieten.

Met deze planken breng je letterlijk een stukje zee in huis, want deze scheepsvloeren zijn afkomstig van boten die aanlegden in de haven van Antwerpen en Amsterdam. Deze azobe geschaafde planken zijn sterker geworden dankzij het zoute zeewater, de wind en andere gure weersomstandigheden die ze hebben doorstaan. Zo kregen ze ook hun doorleefde, verouderde karakter. Na hun vele en lange reizen op de zeven zeeën is het nog steeds mogelijk om de vloeren te hergebruiken als vloerplank of trap. De verschillende delen werden zorgvuldig schoongeborsteld en hebben de originele inkeping nog in de kopse kant. De planken werden daarna geschaafd aan drie kanten. De bovenkant behoudt hierdoor zijn levendige karakter en de planken ogen netter als ze eenmaal in gebruik zijn.

Afmetingen
Deze Leif scheepsplanken hebben een dikte van 20 millimeter. De breedte kan echter variëren tussen de 10 en 17 centimeter. Ook de lengte kan schommelen tussen een en vier meter. Dankzij dit verschil in lengte krijg je een uitermate natuurlijke afwerking van jouw project.

Je kan deze planken per vierkante meter bestellen.

Plaatsing en tips
Deze Leif scheepsplanken zijn enorm veelzijdig in hun gebruik. Je kan ze gebruiken als terrasplank of als wand- en gevelbekleding, de versiering voor je trap, maar ook als tafel of plantenbak. Plaats je ze horizontaal of verticaal? Met kleine voegen tussen, of liever dicht op elkaar? Zo veel mogelijkheden, met zo veel verschillende uitstralingen.

Je kan deze scheepsplanken bevestigen aan jouw project met nagels of schroeven. Als je deze planken buiten wilt plaatsen, dan raden we wel aan om bevestigingsmateriaal te gebruiken uit inox of RVS. Hiermee voorkom je dat het hout zal roesten in aanraking met vocht en lelijke plekken achterlaat op jouw materiaal.