Rvs terrasschroef 5,0 mm per doos (200 stuks = goed voor 5,5m2)
Rvs terrasschroef 5,0 mm per doos (200 stuks = goed voor 5,5m2)

Rvs terrasschroef

€ 39,95 / stuk
Product Code:

Kenmerken
Deze schroeven zijn gemaakt van roestvrijstalen materiaal. Ze zijn speciaal gemaakt voor het fixeren van terrasplanken uit Europees of tropisch hardhout en zachthout. De schroef is gemaakt van RVS materiaal en roest dus niet, corrodeert niet en verkleurt niet. De kop van de schroef zit na het bevestigen mooi verzonken in het terrasoppervlak.

Deze terrasschroeven zijn voorzien van een TX-aandrijving. Dat betekent dat er een betere krachtoverbrenging is tussen de schroevendraaier en de schroef. Op die manier kan je veilig de vijs bevestigen, zonder uit te schuiven of grip te verliezen. Onder de kop zit ook een extra schroefdraad om dat te voorkomen.

Afmetingen en hoeveelheden
De terrasschroeven hebben een lengte van 5 cm en een breedte van 5 mm. Ze zitten verpakt per doos van 200 schroeven. Per m² gebruik je gewoonlijk 35 schroeven.

Tips en plaatsing
Zorg dat je het hout eerst voorboort alvorens de schroef te bevestigen, zeker bij hardhout. Zo voorkom je dat het hout gaat splijten. Gebruik het best een schroevendraaier (al dan niet elektrisch) die precies past op de diameter van de schroef.