U kunt bij Metalen omheining kiezen uit de volgende categorieën

Metalen omheining: onverwoestbaar


“Een metalen omheining is onverwoestbaar, ongeacht de weerinvloeden. Dat komt omdat ze gemaakt zijn uit gegalvaniseerd ijzer. Je vindt ze bij ook dan nog eens in alle stijlen.

Zo is er de tennisdraad, ook wel vierkant vlechtwerk, gaasdraad, draadgaas of harmonicagaas genoemd. Deze afsluitingen met maaswijdte 5 x 5 worden standaard gecombineerd met metalen, ronde palen en zijn beschikbaar in groene of zwarte kleur. Zijn grootste troef? Zijn veerkracht! Met spandraad houd je de afsluiting goed gespannen. Samen met een betonplaat en metalen bovenbuis vormt het een stevig geheel dat weer en wind aankan.

Of je kan kiezen voor gelaste draad, wat ook een hoogwaardig materiaal is. De draad zit goed vast tegen de palen met dank aan de draadhouders. Kortom, perfect om meerdere jaren mee te gaan en dat voor een zeer budgetvriendelijke prijs.

Als je een draadafsluiting in een geheel verkiest, dan heb ik 3D-panelen voor je. Deze plaats je met bijhorende clips of beugels tegen metalen palen. Al kan je er ook voor kiezen om een betonplaat te gebruiken. Dankzij het lassen van metalen draden met voldoende dikte zowel horizontaal als verticaal krijg je een ijzersterk geheel. Indien je nog meer privacy wenst, kan je ze gerust bekleden met een decoratiemat naar keuze. De plaatsing is heel eenvoudig!

Voor wie het graag wat artistieker heeft, hebben wij de jungle panelen. Deze omheining is niet enkel zeer robuust, het ziet er innovatief en opvallend uit doordat de spijlen elkaar op een willekeurige manier dwarsen. Bovendien zijn er verschillende RAL-kleuren mogelijk, vraag me er gerust naar als je op onze vestiging bent.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Timo of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.