Thermowood grenen

Promotie
€ 46,15  € 41,95 / m2

Thermowood latten 20 x 42 mm netto

Kenmerken Thermowood is thermisch behandeld dennenhout. Dankzij deze thermische behandeling wordt de levensduur van het hout omhoog getrokken, tot eenzelfde duurzaamheid als die van tropisch...

Meer informatie »
Promotie
€ 46,15  € 41,95 / m2

Thermowood latten 20 mm dik - MULTI

Kenmerken De thermische behandeling van deze dennenhoutlatten zorgt dat deze bekleding tot duurzaamheidsklasse 1 - 2 behoort. Het dennenhout vertoont de typische knopen in het hout, waardoor...

Meer informatie »
Promotie
€ 46,15  € 41,95 / m2

Thermowood latten 20 x 85 mm netto

Kenmerken Thermowood is een thermisch behandeld dennenhout, dankzij deze behandeling wordt de levensduur van het hout opgetrokken tot eenzelfde duurzaamheid als die van tropisch hardhout,...

Meer informatie »

Thermowood grenen latten


Vele doe-het-zelvers zoeken naar een mooie combinatie tussen een landelijk karakter met een moderne uitvoering. Ze kunnen moeilijk kiezen tussen de natuurlijke toets van hout, en de strakke look van een modern bouwwerk. Gelukkig bieden deze thermowood grenen latten de oplossing. Enerzijds krijg je die klassieke houttextuur, met vele knopen en duidelijke houtnerven, wat zo typisch is aan Europees grenenhout. Anderzijds krijg je de strakke uitvoering van de latten en een geweldige duurzaamheid dankzij de moderne, thermische behandeling. Het beste dus van twee werelden!

Wat maken deze thermowood grenen latten zo tijdloos?


Er zijn verschillende redenen waarom thermowood grenen zo geliefd is. Grenenhout kenmerkt zich door de knopen en nerven in het hout die jouw project meer diepgang en dimensie geven. Je kan dan ook genieten van een warme bruine houttint, die langzaamaan zal vergrijzen.

Het is ook dankzij de thermische behandeling dat we kunnen genieten van een duurzame bekleding waar je nog jaren van kunt genieten. Zeker met wat nabehandeling met houtolie en beits krijg je een gevel die je nog jaren kan bewonderen.

De veelzijdigheid van thermowood grenen latten


Met deze thermowood grenen latten kan je verschillende uitstralingen voor jouw gevelbekleding creëren. Wat dacht je van een horizontale plaatsing, waarmee je de lengte van je gevel extra in de verf zet? Maar je kan de latten ook verticaal monteren als je liever de hoogte van je project benadrukt.

Ook de grootte van de schaduwvoegen tussen alle latten kan je zelf kiezen. Kies je voor een dunne schaduwvoeg, dan vallen die minder op. Dankzij bredere schaduwvoegen komt de kleur en de textuur van het hout beter tot zijn recht. Ook de individualiteit van de planken valt op die manier meer op.

We hebben ook verschillende breedtes van latten in ons assortiment. Kies je voor de dunne latten voor een elegant geheel? Of eerder een bredere voor een rustigere uitstraling? Je kan zelfs kiezen voor een afwisseling tussen de verschillende breedtes, voor een speels geheel.