Geïmpregneerd grenen

€ 324,90  € 295,40 / stuk

Grenen Engelse weidepoort

Zeer stevige Engelse weidepoort in geïmpregneerd grenen volgens de perfecte opbouw in Engelse stijl met een stevige verticale balk die de poort draagt, een smallere verticale balk aan de sluiting,...

Meer informatie »

Geïmpregneerd grenen weidepoorten


Een weidepoort uit geïmpregneerd grenen kan jouw weide of tuin een prachtige, landelijke toets geven. Dit Europese grenenhout is met chemicaliën behandeld voor een extra dosis duurzaamheid. Dit hout kan meer dan 15 jaar meegaan! Bovendien krijg je alle esthetische voordelen van een Europese houtsoort: de vele nerven en knopen die jouw project nog meer dimensie geven.

Hoe zijn deze weidepoorten vormgegeven?


Deze weidepoorten uit geïmpregneerd grenen zijn op een mooie landelijke manier vormgegeven. De verschillende latten zijn aan een kader bevestigd door middel van kopschroeven, wat het rustieke karakter alleen nog maar verhoogt. De ogen zijn wel al aan het kader bevestigd, maar voor het andere beslag en de poortpalen moet je zelf nog zoeken.

Hoeveel kost een weidepoort uit geïmpregneerd grenen?


Een poort voor jouw weide hoeft niet noodzakelijk veel te kosten. Dat bewijzen deze weidepoorten uit geïmpregneerd grenen. Dankzij de chemische behandeling kunnen we een verduurzaamde houtsoort aanbieden voor een lager prijskaartje. Deze poorten zijn dus ideaal voor zij die op zoek zijn naar een prachtige toegang tot hun weide voor een krapper budget.

Een extra tip!


Ga je kleinere dieren achter deze toegangspoort veilig houden? Dan kan je een metalen draad, zoals een kippengaas, aan de onderkant van de poort bevestigen. Hierdoor kunnen de dieren niet tussen de latten door ontsnappen.