Ons aanbod in

Een houten gevelbekleding, een lust voor het oog


“De gevel is het gezicht van het huis, dus is het belangrijk dat je woning een mooie façade heeft. Met onze materialen moet dat zeker lukken.

Wie houdt van een landelijke sfeer, raad ik hout van Europese bodem aan. Met deze houtsoort geef je je gevel een rustiek uitzicht en dat doe je door te kiezen uit geïmpregeneerd grenen, douglas, eik of robinia.

Met tropisch hardhout zit je altijd goed. Deze moderne en zeer kwaliteitsvolle planken spreken iedereen aan en gaan na een tijd mooi vergrijzen. Door de grote keuze vind ook jij zeker iets wat je aanspreekt.

De planken die echter de optimale stabiliteit en langste levensduur hebben, zijn die gemaakt uit thermisch hout. Dat komt door de hittebehandeling die dit hout krijgt. Je kan kiezen uit thermowood, gemaakt uit dennenhout, en thermo ayous, gemaakt uit tropisch hout. Daarnaast zijn er ook verschillende profielen waaruit je kan kiezen.

Kunststof is natuurlijk geen hout, maar er is een scherp oog nodig om het verschil te zien. Dit product is perfect voor wie gebruiksgemak verkiest boven de feel van hout.

Wat wij ook nog aanbieden, zijn gevelplaten. Ideaal voor wie sneller wilt bouwen, plaats wilt besparen of gewoon totaal iets anders wilt.

Nieuw in ons gamma is barnwood, waar planken van oude schuren hergebruikt worden en zo je woning meer karakter geeft.

Ten slotte bieden we ook nog enkele toebehoren aan, namelijk onderdoeken om je isolatie of terras te beschermen en lattenwerk om gevelbekleding tegen te bevestigen.”

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Jeroen of één van zijn collega’s of bezoek onze vestiging in Aalter.