Metalen

€ 171,75 / stuk

Metalen schapenpoort - met raster

Een duurzame en sterke metalen weidepoort, ideaal voor de toegang van een weide van schapen, geiten, kippen of kleinvee. Dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en een gegalvaniseerde afwerking...

Meer informatie »
€ 204,10  € 185,55 / stuk

Metalen weidepoort

Een sterke, robuuste metalen weidepoort is een perfecte duurzame budgetoplossing voor het maken van een afsluitbare toegang tot een erf, een stal of een weide. Deze weidepoorten hebben dankzij het...

Meer informatie »
€ 557,20 / stuk

Metalen weidepoort "uitschuifbaar"

Deze gegalvaniseerde metalen weidepoorten zijn bruikbaar voor verschillende mogelijkheden: toegang als poort tot weide of erf, als poort van een stalling, als doorgang naar een veld,.. Het ideale hek...

Meer informatie »

Metalen weidepoorten


Met deze metalen weidepoorten hou je jouw wollige en loeiende vriendjes binnen in de weide. Koeien, paarden, ezels, schapen, geiten of alpaca’s; ze kunnen allemaal veilig grazen. Deze poorten zijn robuust en duurzaam door het metaal. Ze zijn bovendien erg bestand tegen vocht, corrosie en roest door het hoogwaardig staal en de gegalvaniseerde laag. Je kan deze poorten niet alleen gebruiken voor het binnenhouden van vee, maar ook als toegangspoort voor een erf, een veld of een stalling.

Zo veel variatie!


De meeste weidepoorten zijn verkrijgbaar in vaste maten. De uitschuifbare variant kan je echter zelf nog aanpassen naar de opening in jouw weideomheiningen. Je plaatst deze poorten met palen in de grond.
De MEUHH poort is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling en smaak. Deze poorten zijn dan ook meer geschikt voor grotere dieren, zoals koeien, paarden, schapen, geiten, en zo voort.

Een weidepoort met gaas? Dat kan! Een van onze poorten is al voorzien van een gaas onderaan zodat kleinere dieren niet kunnen ontsnappen of vast komen te zitten in het kader.

Waarom zou ik kiezen voor een metalen weidepoort ?


Mensen kiezen vaak voor metalen weidepoorten, omdat ze onderhoudsvriendelijk en in sommige gevallen duurzamer zijn. Houten weidepoorten zijn misschien wel charmanter, maar er zijn ook genoeg redenen voor te kiezen voor een metalen weidepoort. Zo zijn beitsen, beschermende oliën of lakken niet nodig en heb je er dus geen onderhoud aan. Op sommige vlakken is metaal ook sterker dan hout en zal het ook langer meegaan. Ook voor degenen die op zoek zijn naar een meer industriële en moderne uitstraling is een metalen weidepoort ideaal.